Aloe Vera gel – čudesna moć prirode

Aloe Vera gel – najbolje iz prirode

 

Aloe Vera gel je čisti gel iz središnjeg dijela lista biljke Aloe Vere (Aloe Barbadensis Miller) bez zelenih dijelova.

Bogat je vitaminima, mineralima i aminokiselinama, Sadrži više od 75 hranjivih sastojaka i 200 ostalih spojeva, od kojih je 20 minerala, 18 aminokiselina i 12 vitamina.

Zbog svog sastava najbolji je dodatak prehrani svima koji žele sačuvati ili poboljšati svoje zdravlje, što je izuzetno važno zbog načina života kojim živimo.

Zasigurno je najbolji dodatak prehrani za kojim čovjek može posegnuti.

Ono što je jako važno je činjenica da u Aloe Vera gel nije dodana voda niti bilo kakve kemikalije. Dodavanjem vode ili bilo kojih drugih otapala uništavaju se prirodna svojstva Aloe Vere.

Treba naglasiti da su svi Forever proizvodi potpuno prirodni bez dodataka vode ili kemikalija. 

S obzirom da su proizvodi prirodni podložni su napadu mikroorganizama pa su stoga stabilizirani vitaminom c iz papaje.

Zahvaljujući modernoj tehnologiji koju Forever koristi i saznanjima do kojih su došli stručnjaci u Foreveru i koje primjenjuju u proizvodnji, danas Aloe Vera gel ima rok trajanja četiri godine. Sačuvani su svi hranjivi sastojci koje biljka ima tako da je sadržaj u pakiranju potpuno identičan onom u listu biljke.

To znači da ovaj napitak u tetrapaku sadrži doslovno čisti Aloe vera sok iz lista biljke.

 

Kako djeluje Aloe Vera gel?

 

Aloe Vera gel ima potpuno ista svojstva kao i biljka Aloe Vera. Kada konzumirate ovaj napitak isto je kao i da ste prerezali list Aloe Vere i iz njega iscijedili sok.

Konzumiranjem gela jača se otpornost organizma i podiže imunitet, oslobađa tijelo od toksina, alkohola i narkotika. Djeluje protiv upala u organizmu (bronhitis, upale pluća, astma, upala porebrice, smiruje kašalj, upale gastrointestinalnog trakta, upale urinarnog trakta,…

Uništava viruse, bakterije, gljivice, steže površinu sluzokože i povrijeđene kože, regulira stolicu, smanjuje razinu šećera u krvi.

 

Zbog svega navedenog preporuča se doslovno svima kao dodatak prehrani.

 

Preporučena dnevna doza je 1 decilitar ovog zdravog napitka, odnosno 3 litre mjesečno.

 

Napomena: Preporučeni proizvod nije lijek nego dodatak prehrani i ne zamjenjuje medicinsku terapiju, ali je izuzetno koristan za organizam i samostalno i uz medicinsku terapiju.

 

Preporučenu mjesečnu količinu proizvoda (3 litre) možete kupiti u WEBSHOP-u ili me kontaktirajte ako želite naručiti manju količinu!

 

Ako Vam se svidio članak podijelite ga na društvenim mrežama.

 

 

 

 

 

 

 

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Call Now ButtonKontaktirajte nas!