Aloe vera gel – 100% čista Aloe vera

Aloe vera gel – 100% čista Aloe vera

Aloe vera gel je gotovo 100% čista Aloe vera i bazni je proizvod kompanije Forever Living Products. Dobiva se iz središnjih dijelova listova biljke Aloe vere. Kako je100% prirodan, 99,7% čisti gel, jako je ljekovit i blagotvornog djelovanja na organizam.

 

100% prirodno i 99,7% čista Aloe vera iz središnjeg dijela lista biljke

Biljka Aloe vera

 

Ljekovita svojstva biljke Aloe vere poznate su već više od 4000 godina. Koristile su je mnoge poznate povijesne osobe, kao što su Kleopatra, Aleksandar Veliki,… Od tog vremena Aloe vera se vrlo uspješno koristi za liječenje, jačanje imuniteta i poboljšanje zdravlja, ali i u kozmetičke svrhe.

Zbog svojih ljekovitih svojstava biljka je dobila naziv velika ljekarna u maloj biljci.

 

Velika ljekarna u maloj biljci

 

Čista Aloe Vera bogata je vitaminima, mineralima i aminokiselinama.

Sadrži: 

 • vitamine: A, B1, B2, B3, B6, B12, C, E 
 • minerale: kalcij, fosfor, kalij, željezo, klor, mangan, magnezij, bakar, krom i cink.
 • aminokiseline
 • enzime
 • mono- i polisaharide
 • acemanan

 

Korisna djelovanja Aloe vere na naš organizam:

 • jača imunitet
 • prodire u najdublje slojeve tkiva
 • ubrzava zacjeljivanje rana, opeklina
 • regulira metabolizam
 • normalizira psihičke funkcije
 • čisti i jača krvne žile
 • regulira razinu šećera u krvi
 • pomlađuje i jača organizam, stimulira rađanje novih stanica
 • djeluje protiv bakterija, virusa, spora, gljivica
 • pomaže kod problema s alergijama, probavnog sustava, oka, uha, kože, jetre, bibrega, žuči, mjehura, prostate, hormona, maternice, kostiju,…
 • detoksicira organizam (odstranjuje otrove iz tijela)
 • djeluje protuupalno i smanjuje bolove na koži i tijelu

Plantaže Aloe vere nalaze se u  SAD-u, Meksiku i na Karibima i upravo je Forever Living Products najveći svjetski proizvođač Aloe vere. Zbog toga i Aloe Vera i proizvodi proizvedeni u Foreveru su vrhunske kvalitete što dokazuju i brojni certifikati koje posjeduju.

Najvrijedniji sastojak Aloe vere je gel iz središnjih dijelova listova. On se vadi iz listova i ugrađuje u proizvode ili se u potpuno čistom stanju, stabiliziran na prirodan način, pakira i stavlja na tržište.

Proizvode se četiri vrste gela kojima je baza čisti Aloe vera gel, ovisno o tome za što se primjenjuju.

Vrste Aloe vera gela

Aloe vera gelAloe vera gel ili žuti gel je 99,7% čisti gel iz listova Aloe vere. Na tržište dolazi u tekućem stanju, kao sok i kao takav se može konzumirati kao prirodna pomoć za sve naprijed navedene tegobe ili preventivno za jačanje imuniteta i za poboljšanje zdravstvenog stanja. Ugodnog specifičnog okusa.

Aloe Berry NectarAloe berry nectar sadrži sve hranjive sastojke svojstvene Aloe vera gelu uz dodatak jabuke i brusnice. Jabučni sok sadrži C i A vitamin i kalij. Brusnica je bogata C vitaminom i vrlo korisna za čišćenje mokraćnih puteva. Mogu ga koristiti osobe koje imaju problema s mokrenjem, bolesnima od gripe i sve fizički slabije osobe.

Može se koristiti kod alergija i astme, bolesti mokraćnih puteva, anemija i malokrvnosti, bolesti bubrega i prostate, ginekoloških bolesti, kemoterapija i zračenja, oporavka nakon teške bolesti,…

Forever FreedomForever Freedom  podržava zdravlje i pokretljivost zglobova, može pomoći u otklanjanju boli i smanjenju upale zglobova nastalu kao posljedicu oboljenja, sportskih ozljeda i starenja. Blagotvorno djeluje na kosti i zglobove, ali i na ostalo kao i Aloe vera gel.

Forever Freedom sadrži Aloe vera gel (89%), Glukosamine sulfat i Chondroitin sulfat, tvari koje se nalaze u sastavu zglobova. Starenjem ih gubimo, slabi njihova funkcija i dolazi do artritisa i srodnih bolesti. Zatim sadrži Methyl slfonyl methane koji je prirodan izvor sumpora i ima protuupalno djelovanje, sprječava bolesti mišića i umanjuje pojavu nastanka grčeva, te hrani hrskavicu. U hrskavićnoj tekućini nalazi se Chondroitin koji pospješuje podmazivanje zglobova i u njima smanjuje trenje.

Aloe PeachesAloe bits n’ peaches djeluje jednako kao i Aloe vera gel i Aloe berry nectar jedino se razlikuje u okusu. U ovaj gel su dodani komadići zrelih breskvi pa ima okus breskve.

Svatko može birati okus koji mu najbolje odgovara, ali i u koju svrhu ga želi koristiti.

NARUČITE SVOJU MJESEČNU KOLIČINU FOREVER ALOE VERA GELA (3 litre) I OSTVARITE POPUST !

Zahvaljujem što ste posjetili moju stranicu.

Ako mislite da je članak koristan podijelite ga na društvenim mrežama. Hvala!

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More