Forever Travel Kit – putni set koji morate imati!

Forever Travel Kit

Forever Travel Kit je putni set za osobnu higijenu. Sadrži sve što nam je potrebno na putu, bilo da se radi o poslovnom putu ili o putovanju za svoj gušt.

Što sve sadrži Forever Travel Kit – putni set?

Forever Travel Kit sadrži pet potpuno prirodnih proizvoda na bazi Aloe vere koji svojim sastavom utječu na zdravlje naše kože, kose, zubi i usne šupljine. Čak ni kad putujemo ne moramo se odreći proizvoda koje svakodnevno koristimo. Proizvodi u setu su primjereno upakirani u manja pakovanja i prikladno čak i za putovanje avionom.

Bright aloe vera toothgel – zubna pasta zahvaljujući svom sastavu, Aloe vera gel (35%), propolis i morske alge, smanjuje upale i krvarenje iz desni, smanjuje paradentozu, jača desni, sprječava nastanak kamenca i uspješno ga odstranjuje. Primjenom male količine zubne paste postiže se efikasna zaštita zubi i desni.

Aloe jojoba shampoo – šampon je na bazi čiste aloe vere, neutralne pH vrijednosti, pomaže u održavanju zdrave kose i vlasišta. Uz pomoć enzima uklanja mrtve stanice kože, omogućuje obnavljanje zdravog tkiva. Visoke je koncentracije i pogodan za sve tipove kose.

Aloe jojoba conditioning rinse – regenerator za kosu obogaćen kompleksnim vitaminima i hidroliziranim proteinima. Dodatno hidratizira i hrani kosu dajući joj mekoću i sjaj, uklanja elektronski naboj, te osigurava još bolju podatnost.

Aloe bath gelee – gel za kupanje ili tuširanje, sadrži stabilizirani gel Aloe te različite europske ljekovite biljke.

Aloe moisturizing lotion – losion za hidratizaciju, proizveden od 100% stabiliziranog Aloe vera gela i elastina. Štiti kožu, održava njezinu pH vrijednost, sprječava isušivanje, čini kožu mekanom, glatkom i elastičnom. Idealan je za njegu lica, ruku i tijela. Aloe normalizira rad stanica u koži koje stvaraju kolagen i elastin, u kožu unosi vlagu i tamo je veže.

Svi ovi preparati za osobnu higijenu sadržani su u putnom setu Forever Travel Kit. Isto tako mogu se nabaviti pojedinačno u velikom pakiranju za svakodnevno korištenje cijele obitelji. Prilikom upotrebe dovoljne su sasvim male količine ovih preparata da biste učinili jako puno za zdravlje svoje kože, kose, zubi i desni.

Za više informacija o proizvodima i kako do popusta od 5 – 35% kontaktirajte nas!

 

Zahvaljujem što ste posjetili moju web stranicu.

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

Call Now ButtonKontaktirajte nas!