Kvantno magnetska analiza organizma

Što je kvantno magnetska analiza?

Kvantno magnetska analiza je najsuvremenija tehnologija bazirana na Kvantnoj medicini. Koristi magnetsku rezonancu (bez efekata “zračenja”) i mjerenje frekvencija elektromagnetskih impulsa tijela. Dakle, kvantna magnetska analiza mjeri signale elektromagnetskih valova koje odašilju stanice našeg organizma. Ti valovi su pokazatelj stanja našeg organizma i razlikuju se od stanja do stanja u komparaciji: zdravo, manje zdravo, bolesno, …

Elektromagnetski valovi nastaju kao posljedica promjena koje se događaju na elektronima koji se nalaze izvan jezgra stanica.

Naime, naše tijelo sastoji se od bezbroj stanica koje neprestano rastu, razvijaju se, dijele,  regeneriraju i umiru. Tokom procesa stanične diobe i rasta, atomska jezgra pod naponom stvara bazičnu osnovu naših stanica. Elektroni izvan jezgra su u neprestanim promjenama zbog čega dolazi do konstantnog emitiranja elektromagnetskih valova.

Kvantna medicina smatra da je osnova svake bolesti upravo promjena frekvencije tih izvanjezgrenih stanićnih elektrona, promjene njihovih orbita koje prouzrokuju promjene na nivou atoma.

Ukoliko smo u stanju pročitati signale elektromagnetnih valova, možemo „pročitati“ i stanje našeg organizma. Čak 3-5 godina prije pojave bolesti dolazi do promjena na staničnom nivou koje aparat registrira. To znači da imamo dovoljno vremena unaprijed reagirati da pokušamo spriječiti bolest. 

Pošto nam kvantno magnetska analiza daje informaciju o kompletnom stanju našeg organizma, dalje sami odlučujemo kako ćemo postupiti.

Ukoliko je kvantno magnetski analizator ukazao na postojanje neke bolesti, preporuka je svakako posjetiti svog liječnika. Ovakav uređaj ne može zamijeniti klasične dijagnostičke medicinske aparate, on nam samo daje smjernice što bi bilo dobro poduzeti.

S obzirom da kvantno magnetska analiza pokazuje i najmanji disbalans u odnosu na one vrijednosti koje spadaju u normalne kvantne vrijednosti, imamo mogućnost pokušati dovesti organizam u red korištenjem dodataka prehrani, promjenom načina života, više fizičke aktivnosti, zdravijom prehranom.

Što mjeri ova analiza?

Ovaj tip analize (dijagnostike) nastao je u Sovjetskom savezu za potrebe svemirskih programa i avijacije. Primjenjivao se pri kontroli zdravlja astronauta, pilota, vrhunskih olimpijskih sportaša i ljudi sa specijaliziranim zanimanjima. 

Pokazavši vrhunske rezultate ova tehnologija se počela primjenjivati na širem području, te je danas dostupna svima.

Analizom se dobiju rezultati:

 • kardiovaskularnog i cerebrovaskularnog sustava
 • gastrointestinalne funkcije
 • funkcije jetre, debelog crijeva, žuči, gušterače, bubrega, pluća, mozga i živaca
 • bolesti kostiju, mineralne gustoće kostiju, reumatoidnih bolesti kostiju, indeksa rasta kostiju
 • šećera u krvi, mikroelemenata, vitamina, aminokiselina, koenzima,
 • endokrinog sustava, imunološkog sustava, toksina, teških metala,
 • alergija, pretilosti, kože, očiju,
 • kolagena, pulsa srca i mozga,
 • masnoće u krvi, 
 • muške spolne funkcije, prostate, sperme i sjemena, (za muške)
 • ginekologije, grudi, menstrualnog ciklusa, (za žene)
 • sveobuhvatan izvještaj

   

Postupak analize vrlo kratko traje, bezbolan je, bez vađenja krvi ili zračenja. 

Radi se pomoću aparata kvantno magnetskog analizatora.

Svi koji vode računa o svom zdravlju trebali bi napraviti ovu analizu i tako spriječiti bolest u nastanku (ako postoji).

Moje iskustvo

Moj prvi susret s kvantno magnetskom analizom je bilo prije dosta godina kad me je prijateljica pozvala da dođem na mjerenje. Tada nisam ništa znala o tome, osim da su takva mjerenje radili sovjetski astronauti. 

Razmišljala sam, ako su to radili sovjetski astronauti, onda to mora biti dobro i precizno.

Naravno, kad nešto prvi put vidimo, malo smo skeptični i znatiželjni. Sjećam se da sam bila iznenađena koliko je to kratko trajalo, a rezultati su bili nevjerojatni. Sve baš onako kako je i bilo.

Naravno, tehnologija stalno napreduje i sve je dostupnija masama, tako su i ova mjerenja dostupnija nego prije.

Ponovo sam napravila analizu organizma, ali ovaj put bez skepse jer sam znala da ću za samo nekoliko minuta dobiti analizu općeg stanja.

Moram priznati da sam u isto vrijeme bila i sretna i zadovoljna jer su rezultati ispunili moja očekivanja. 

__________________________________________________________________________________________________________

Napravite i Vi kvantno magnetsku analizu i saznajte kakvo Vam je opće zdravstveno stanje, što Vam poručuje vaše tijelo i prije nego se pojave prvi simptomi. 

Vodite brigu o svom zdravlju jer ako nećete vi sami, teško da će i netko drugi!

Kontaktirajte nas za još informacija i saznajte  kako možete potpuno BESPLATNO napraviti kvantno magnetsku analizu!

__________________________________________________________________________________________________________

Posjetite naslovnicu https://zlovolic.com i pronađite još zanimljivih tema!

 

U donjem kalendaru IZABERITE DATUM I VRIJEME kad želite doći na pregled i na Vaš email dobiti ćete potvrdu, a mi ćemo Vas još kontaktirati prije samog pregleda.

 

Postoji mogućnost pregleda i u drugim gradovima! Kontaktirajte nas za više informacija!

 

 

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Kontaktirajte nas!