Polica privatnosti

Tko smo mi

Naziv naše web-stranice je Aloe Vera International i adresa je: https://zlovolic.com.

Portal za zdravlje, ljepotu i wellness.

 

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

 

Komentari

Kada posjetitelji napišu komentar na web-stranici mi prikupljamo podatke prikazane u formi komentara, i također IP adresu posjetitelja kao i string korisničkog agenta preglednika kako lakše detektirali spam.

Moguće je da je anonimiziran string kreiran iz vaše adrese e-pošte (koji se također zove hash) dostavljen Gravatar servisu kako bi provjerili da li ga koristite. Pravila privatnosti Gravatar servisa dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je javno vidljiva u kontekstu vašeg komentara.

Medij

Ako prenesete sliku na web-stranicu, trebali bi izbjegavati prijenos slika koje imaju ugrađene podatke o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web-stranice mogu ih preuzeti i izdvojiti bilo koje podatke o lokaciji iz slika sa web-stranice.

Kontakt forme

Svi podaci poslani putem kontakt forme neće biti poslani trećim stranama niti dijeljeni s njima u bilo kojem obliku. Vaša privatnost nam je važna. Ovo vrijedi i za korisničke podatke članova stranice koji na stranici imaju otvoren račun u ulozi kupca, korisnika, autora ili administratora.

Kolačići

Ako napišete komentar na našoj web-stranici, možete odabrati da spremite ime, adresu e-pošte i web-stranicu u kolačiće. Ovo je kako bi vam olakšali ponovno komentiranje, da ne morate ponovno unositi te informacije. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako imate račun i prijavite se na ovu web-stranicu, postaviti ćemo privremeni kolačić kako bi utvrdili da li vaš preglednik prihvaća kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bi sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, i kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave biti će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić biti će spremljen u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i samo ukazuje na ID objave članka koji ste upravo uredili. Kolačić istekne nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Analitika i dijeljenje podataka

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako napišete komentar, komentar i njegovi meta podaci su sačuvani zauvijek. To je zato da možemo automatski prepoznati i odobriti buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web-stranici (ako ih ima), mi također pohranjujemo osobne podatke koje navedu u njihovim korisničkim profilima, Svi korisnici mogu vidjeti, urediti, ili obrisati svoje osobne podatke u bilo koje vrijeme ( osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate račun na ovoj web-stranici, ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Gdje šaljemo vaše podatke

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatske usluge za otkrivanje neželjene pošte.

Web Shop – Trgovina i online naručivanje

 

Prilikom online kupnje i naručivanja željenih proizvoda treba naglasiti da https://zlovolic.com ne koristi vlastiti web shop, ne skuplja niti ne obrađuje podatke o kupcu ili naručenim proizvodima. Za online naručivanje se koristi službena web trgovina kompanije Forever Living Products Hrvatska.

Stranica Aloe Vera International je vlasništvo nezavisnih poslovnih partnera kompanije Forever Living Products i omogućuje vam kupnju proizvoda sa značajnim popustom.

Za dodatne informacije možete nas kontaktirati.

Naručivanje i popusti

Da biste ostvarili popuste potrebno je, preko linkova na našoj stranici, izvršiti registraciju na službenoj web trgovini kompanije Forever Living Products Hrvatska. Da bi ostvarili popust za minimalnu narudžbu od 55 eura + pdv trebate se registrirati kao NOVI KUPAC. Kad se jednom registrirate kao kupac, dobivate svoj ID broj preko kojeg kupujete svaki slijedeći put.

Popust od 15% ostvarujete ako kupujete najmanje u visini minimalne narudžbe.

Za pojedinačne kupnje manje od minimalne narudžbe nema popusta.

Ako kupujete kao GOST ili neregistrirani korisnik ne ostvarujete popust, plaćate punu cijenu.

 

Web Shop – Međunarodne narudžbe

 

Ukoliko živite izvan Republike Hrvatske, a želite kupiti proizvode i ostvariti popust, možete to učiniti putem međunarodnog web shopa na dnu stranice. Ako živite u zemlji koja nije navedena u međunarodnom web shopu, kontaktirajte nas putem emaila, pa ćemo vam poslati link za kupnju u toj zemlji, ukoliko postoji predstavništvo kompanije Forever Living Products.

Ukoliko ste zainteresirani za FBO  status i ostvarivanje 35% popusta OBAVEZNO nas kontaktirajte prije bilo kakvog popunjavanja podataka za registraciju.

 

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Komentiranje je zatvoreno.

Kontaktirajte nas!