Forever Vitolize Man – za vitalnost muškarca

Forever Vitolize Man – Dodatak prehrani za vitalnost muškarca

 

Zdravlje prostate vremenom postaje važan problem veoma velikog postotka muškaraca. Točna dob kada se to događa nije kod svih ista.

Forever Vitolize Man je snažan dodatak prehrani za vitalnost muškarca. Sadrži više hranjivih sastojaka, više biološki raspoloživih oblika i više učinkovitih biljaka. U kombinaciji sa zdravom prehranom Ii vježbanjem predstavlja prirodno rješenje kao pomoć u očuvanju zdravlja  prostate.

Ova jedinstvena, jednostavna formula osigurava veoma djelotvornu mješavinu snažnih ljekovitih biljaka, vitamina, minerala i antioksidansa, koji pomažu da se održi normalan protok urina. Potpomažu zdravu funkciju testisa, te optimiziraju rad prostate.

Autentična biljna mješavina Vitolize, sastavljena je od sabal palme, afričke šljive i sjemena bundeve. Svaka od ovih biljaka poznata je već stoljećima u očuvanju  spolnog i urinarnog sustava muškarca.

Vitolize man sadrži ekskluzivnu mješavinu hranljivih sastojaka posebno napravljenu i izbalansiranu da bude podrška zdravlju muškarca i da potpomogne zdravu funkciju prostate.

Vitamini C, D, E i B6 neophodni su za rad tih sustava i potrebni u stvaranju hormona. Ovi vitamini kombinirani su s mineralima selena i cinka kod kojih je dokazana djelotvornost usmjerena upravo na ta dva muška sustava.

Vitamini C, D, E i B6 u kombinaciji sa selenom i cinkom imaju odlučujuću ulogu za zdravlje prostate i stvaranje hormona.

Kvercetin i likopen se dodaju u koncentracijama koje su pravilno izbalansirane s ovim neophodnim hranjivim sastojcima da bi povećali učinkovitost djelovanja.

Ostali sastojci Forever Vitolize za muškarce su: maslinovo ulje, želatin, glycerin, destilirana voda, pčelinji vosak, soja lecitin i ekstrakt rogača.

Pakiranje sadrži: 60 mekanih kapsula

Upotreba: dvije mekane kapsule dnevno kao dodatak prehrani

 

Forever Vitolize man je dodatak prehrani koji je mnogim muškarcima pomogao za bolje zdravlje prostate i urinarnog sustava.

 

Ako imate pitanja, trebate savjet ili želite naručiti, kontaktirajte nas ili naručite OVDJE

Izaberite opciju GOST, a za naručivanje i plaćanje POUZEĆEM nazovite na broj 099 29 29 752.

Još zanimljivih tema o zdravlju i više informacija o Foreverovim proizvodima potražite na našoj naslovnici https://zlovolic.com

 

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

Call Now ButtonKontaktirajte nas!