Forever Kids – multivitamini za žvakanje

Multivitamini – Forever Kids

 

Multivitamini Forever Kids za žvakanje sadrže sve hranjive sastojke koji su djeci potrebni svakog dana.

Ovi zabavni i ukusni multivitamini osiguravaju neophodne vitamine, minerale od kojih je značajno željezo i fitonutrijente, odraslima i djeci u razvoju, počevši od uzrasta od dvije godine pa na više.

Željezo je novi dodatak u Forever Kids, ima značajnu ulogu u jačanju imunosistema i u razvoju kongitivnih sposobnosti. Željezo, koje je često u deficitu, pridonosi općem stanju organizma. Fitonutrijenti su poželjne hranjive materije porijeklom iz voća i povrća.

Vitamini, minerali, željezo i fitonutrijenti za djecu od dvije godine na više i za odrasle.

Naša nova, poboljšana formula sadrži više fitonutrijenata iz nove, poboljšane mješavine voća i povrća. Rezultat je multivitamin sjajnog okusa koji je zabavno jesti, te koji dopunjava veliki broj drugih dodataka prehrani koje nudi Forever Living.

Formula ne sadrži umjetne boje, niti konzervanse. Baza od fitonutrijenata proizvedena je od hranjivih sastojaka, uključujući brokule, špinat, ciklu i mrkvu, borovnice, jabuke, brusnice, paradajz i jagode. Vašem djetetu i vama biti će primamljiv okus grožđa.

Način primjene: Djeca starosti četiri i više godine kao dodatak prehrani uzimaju 4 tablete dnevno. Djeca stara između dvije i četiri godine kao dodatak prehrani uzimaju dvije tablete dnevno pod nadzorom odraslih.

Odrasli: četiri tablete dnevno.

Tablete se žvaču.

 

Sastav tableta: crvena paprika u prahu, paradajz u prahu, jagode u prahu, brusnica u prahu, A cai u prahu, mango u prahu, Goji u prahu, nar u prahu, borovnica u prahu, brokule u prahu, špinat u prahu, kelj u prahu, cikla u prahu, mrkva u prahu, bundeva u prahu, grožđe u prahu, jabuke u prahu, ekstrakt acerole u prahu, zelje u prahu, crni luk u prahu, sorbitol, ksilitol, prirodne arome, limunska kiselina, ekstrakt kore grožđa, stearinska kiselina, saharoza, silicij dioksid, magnezijstearati, guar guma, maltodekstrin.

Sadržaj: 120 tableta

_____________________________________________________________________________________________________________

Ako trebate preporuku, savjet ili još informacija kontaktirajte nas!

_____________________________________________________________________________________________________________

Naručite ONLINE , izaberite opciju GOST ili nam se javite radi narudžbe!

Za više informacija o drugim proizvodim Forever Livinga posjetite naslovnicu https://zlovolic.com

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

Call Now ButtonKontaktirajte nas!