Forever Multi-Maca za balans hormona

Maca kroz povijest

 

Forever Multi-Maca kombinira peruansku macu s drugim biljkama.

Maca, poznata i kao Lepidium Meyenii, jednogodišnja je biljka koja se uzgaja na središnjoj peruanskoj visoravni. Jestiv korijen koji nalikuje rotkvici glavni je izvor hrane za mjesno stanovništvo.

Maca se već više od 2.000 godina visoko cijeni u Peruu. Prema legendi, Inke ratnici jeli su macu za snagu i izdržljivost prije odlaska u bitku.

Španjolski osvajači zvali su je „seks biljkom Inka“ što bi značilo da im je bila visokovrijedna u podizanju libida.

Danas je ona poznatija kao peruanski ginseng. Moderna istraživanja navode na pomisao da maca pospješuje libido, spolnu moć i energiju.

Žene u Južnoj Americi tisućama su godina upotrebljavale macu kao pomoć u pospješivanju izdržljivosti, sprječavanju umora i umanjivanju tjelesnog stresa.

Peruanke počinju uzimati macu u 3. godini života da bi bile snažne, plodne i produktivne, ali i vrlo izdržljive čak i u dubokoj starosti.

Sastav i djelovanje

Maca može pojačati ženski libido i trebala bi se konzumirati svakodnevno za najbolje rezultate.

Hranjiva vrijednost osušenog korijena mace je velika, slična žitaricama kao što su riža i pšenica. Sadrži 60% ugljikohidrata, 10% proteina, 8,5% vlakna i 2.2% masti.

Macina glasovita učinkovitost na spolnu moć moguće nalazi korijene u visokoj koncentraciji proteina i vitalnih hranjivih tvari.

Većina sadržaja proteina u maci nalazi se u obliku aminokiselina koje su potrebne za mnoge funkcije u tijelu, uključujući spolne funkcije i plodnost.

Također su potrebne za proizvodnju tvari koje prenose signale u živčani sustav, te imaju glavnu ulogu u procesu spolnog uzbuđenja i tjelesne izvedbe za vrijeme spolnog čina.

Najbitnije aminokiseline koje te tvari trebaju uključuju fenilalanin, tirozin i histidin, te se sva tri nalaze u maci u značajnim količinama.

Maca sadrži i aminokiselinu arginin koja možda pomaže plodnost i aktivnost kod muškarca.

Forever Multi-Maca za balans hormona

Neuravnoteženi hormoni mogu izazvati brojne zdravstvene tegobe, zato je jako važno dovesti ih u balans ili ravnotežu.

Forever Multi-maca uravnotežuje hormone i pomaže boljem zdravlju žena i muškaraca

Forever Multi-Maca kombinira legendarnu peruansku macu s ostalim djelotvornim biljem i odabranim sastojcima u jednome od najkvalitetnijih dodataka prehrani svoje vrste.

Forever Multi-Maca preporuča se uzimati dvije tablete dnevno kod različitih zdravstvenih tegoba o kojima možete više pročitati u članku Forever Multi Maca za uravnoteženje hormona.

Sadržaj: 60 tableta

 

Ako trebate savjet, preporuku ili želite naručiti, kontaktirajte nas putem društvenih mreža ili na broj +385992929752.

 

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

Call Now ButtonKontaktirajte nas!