90 dana do uspjeha – online edukacija

“90 dana do uspjeha”

 

“90 dana do uspjeha”, oglas koji je zaokupio moju pažnju i koji mi je promijenio život. Prvo što mi je palo na pamet kad sam ga vidjela, bilo je na kakav uspjeh se to odnosi. Zaintrigirao me je naslov pa sam krenula istraživati o čemu se tu zapravo radi.

Prvo što me je zanimalo je na kakav uspjeh se tu misli. Odmah mi je bilo jasno da je MLM u pitanju, ali ne i na kakav uspjeh se misli. Bar meni nije bilo jasno.

Kao netko tko nikad nije imao nikakve veze sa MLM-om, naravno, da nisam imala pojma što je MLM  i kako funkcionira.

Još više od toga mene je mučilo pitanje kako se može doći u 90 dana do uspjeha. Jer pojam uspjeha je različit od čovjeka do čovjeka. Naravno da sam ja znala što bi za mene bio uspjeh, ali nisam znala da li do njega mogu doći kroz ovu edukaciju.

Prvo što sam napravila, prijavila sam se na oglas i pitala o čemu se točno radi. Nakon kratkog objašnjavanja, moje slijedeće pitanje bilo je koliko mi treba do managera. Odgovor je bio 90 dana.

Ne znam zašto, ali intuicija mi je govorila da je to baš ono što tražim i bez puno razmišljanja rekla sam “DA” ovoj poslovnoj prilici. Vrlo brzo smo riješili upis i eto mene u Foreveru.

Moj početak rada u Foreveru

 

Krenula sam s prvom grupom sa online edukacijom. Niti u jednom trenutku nije bilo ni trunke sumnje u ispravnost moje odluke. Cilj je bio jasan na samom početku, odluka donesena i preostao je samo rad.

Kad imate cilj i želju doći do njega, vjerujte ništa nije teško. Nisam propuštala niti jedan webinar. Vrijedno sam radila i slušala mentora. Vodio me doslovno korak po korak u svemu što sam trebala napraviti. Kad radite točno što treba ni uspjeh ne može izostati.

Počeli su dolaziti prvi kupci i prvi bodovi, ali i prvi suradnici. Osjećaj je bio odličan, ali i poticaj da radim još više. A kakav je tek osjećaj kad sam se počela penjati po stepenicama uspjeha, neopisivo.

Ali ono najbolje u toj cijeloj priči je da se moj rad pošteno vrednovao.  Ako radite, napredujete… plaćeni ste za sve što napravite. Ako ne radite, nitko Vam ne može pomoći. To je ono što je stvarno odlično. Konačno, da i to postoji!

Tako sam postala dio najuspješnijeg tima u regiji i upoznala krasne ljude s kojima surađujem. Ekipa je odlična, atmosfera u grupi odlična, sistem koji svi mogu razumjeti i raditi po njemu, podrška, vođenje i sve što je potrebno na visokoj razini. Stalno radimo na proširenju, pomažemo jedni drugima i cilj nam je da svaki član našeg tima bude što uspješniji, da zarađuje što više i ima više slobodnog vremena.

Ozbiljno pristupamo svakoj osobi koja ulazi u naš tim, dajemo potpunu prodršku i sve alate potrebne za uspjeh, ali očekujemo ozbiljnost i odgovornost osoba kojima pomažemo da dođu do svojih ciljeva.

Ako ste ozbiljna osoba, ambiciozni ste i imate ciljeve koje želite ostvariti, želite osjetiti ovu pozitivu i podršku najuspješnijeg tima, pridružite nam se. Mi znamo kako uspjeti, što potvrđuju i naši rezultati!

 

Zahvaljujem što ste posjetili moju web stranicu, pratite me i dalje. Biti će još zanimljivih članaka temeljenih na mojem iskustvu.

 

 

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

Call Now ButtonKontaktirajte nas!