Kako ostvariti popust 5-30% i više?

Kako ostvariti popust 5-30% i više?

 

Kako ostvariti popust je pitanje koje nas zanima kod svake kupovine. Posebno nam je to interesantno kad kupujemo nešto što nam je važno. U ovom slučaju to su proizvodi koji će nam pomoći da popravimo kvalitetu života i poboljšamo naše zdravlje.

U nastavku teksta objasnit ću kako ostvariti popuste od 5-35% i više.

Prilikom svake kupovine Foreverovih proizvoda postoji mogućnost ostvarivanja popusta. Većeg ili manjeg, ovisi o vrijednosti proizvoda koje kupujete. Svaka kompanija ima svoju poslovnu politiku kojom je regulirano poslovanje, pa tako i Forever Living Products. I cijene i popusti su isto tako propisani poslovnom politikom.

Svaki kupac već kod prve kupovine može ostvariti popust 5-30%

Popust 5%

 

Svaki proizvod u Foreveru ima svoju bodovnu vrijednost (cc) i prema toj vrijednosti ostvaruju se popusti.

Za svaku kupovinu u vrijednosti  55 eura + pdv i ako se registrirate kao kupac ostvarujete 5% popusta. To vrijedi i za svaku sljedeću kupovinu u tom iznosu.

Ako kupite manje od tog iznosa, plaćate punu cijenu proizvoda, nema popusta.

Popust 30%

 

Popust 30% može se ostvariti kupnjom proizvoda u vrijednosti 2 cc (kreditna boda) u jednom mjesecu ili unutar dva kalendarska mjeseca. Što to znači?

Znači da svaki kupac može odmah kupiti proizvode u vrijednosti 2 cc (kreditna boda) ili to može učiniti u više navrata manjim kupovinama, ali ne manjim od minimalne narudžbe (55 eura + pdv) unutar dva mjeseca.

Svaka kupovina unutar dva kalendarska mjeseca se zbraja i kad zbroj bude veći od 2 cc (kreditna boda), za sve što će u budućnosti kupovati ima popust 30%. Dakle, uvjet da bi ostvarili popust 30% su 2 cc (kreditna boda).

Kad imate 2 cc (kreditna boda) ostvarujete popust 30% za svaku sljedeću kupovinu plus 5% ako u tom mjesecu napravite promet 4 cc.

Osim toga, dobivate status nezavisnog zastupnika, što znači da imate mogućnost zastupati kompaniju sukladno Poslovnoj politici, ako to želite, preporučati proizvode drugima i zarađivati od svake preporuke.

 

Kad imate 2 cc ostvarujete popust 30% na kupovinu i postajete nezavisni zastupnik kompanije (ako to želite).

 

Prema marketinškom planu kompanije imate mogućnost započeti vlastiti posao ili ostvarivati dodatnu zaradu uz posao koji već radite. Sve ovisi o tome što želite i koliko ste spremni raditi.

Ukoliko krenete ozbiljno u posao i želite raditi i zarađivati više, povećavaju se i popusti, kao i drugi benefiti koje kompanija daje. Vaš osobni popust može doći i do 48%. Uz napomenu da ovaj posao možete raditi i  ONLINE i offline u vrijeme kad to vama odgovara.

Ukoliko vas zanima kako kupovati proizvode s popustima ili želite dodatno objašnjenje, slobodno nam se javite, rado ćemo objasniti sve što vas zanima.

Naš cilj je da naši kupci i poslovni suradnici budu zadovoljni.

 

Ukoliko vas ovo zanima i kao poslovna mogućnost, javite se za više informacija.

 

Ako mislite da bi ova tema bila zanimljiva i drugima, slobodno podijelite na društvenim mrežama.

 

Za sva pitanja kontaktirajte nas na broj  099 29 29 752 ili putem društvenih mreža.

 

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

Call Now ButtonKontaktirajte nas!