Okružite se pozitivnim ljudima

Okružite se pozitivnim ljudima

 

Biti okružen pozitivnim ljudima jako je bitno bez obzira što radite i s čime se bavite.

Puno puta to nije lako. Teško je odvojiti one pozitivne koji će vam biti poticaj i podrška od onih negativnih.

Niti među vašim prijateljima i članovima obitelji nisu svi pozitivni. Neće vam svi odobravati vaše ideje i namjere da krenete nekim svojim putem do uspjeha i ostvarenja svojih ciljeva.

Neki će vam reći da to nije za vas i pokušati će vas skrenuti na neki drugi put. U tom trenutku važno je koliko je čvrsta vaša želja i odluka da dođete do cilja. Važno je da im se ne date omesti u vašoj namjeri.

Ali ima u tome i nešto dobro. Kad krenete nekim svojim putem vrlo brzo saznate koji su vam prijatelji pravi, a koji se samo prave.

Neki su uz vas uvijek i poštuju vašu odluku, a neki samo kad im to odgovara. Gledaju samo svoj interes. Tu razliku svi mi  saznamo prije ili kasnije.

U početku se iznenadite. Možda ste slutili, ali niste vjerovali, ali onda s vremenom vam postane svejedno. Zapravo, shvatite da je tako bolje.

Naučite živjeti s tim saznanjem i postanete oprezniji. Shvatite da prijatelji dolaze i prolaze. Malo je onih koji dođu i ostanu. Ali isto tako shvatite na koga vrijedi potrošiti svoje vrijeme, a na koga ne.

Baš zato, što svi koji vas okružuju nisu pravi prijatelji, nisu svi ni pozitivni. Pogotovo nisu svi pozitivni kad im kažete da se bavite internet marketingom.

Super posao, ali za nekog drugog

 

Neki će reći da ste ludi, neki će imati sto i jedan razlog protiv. Zapravo, nemaju pojma kako taj posao funkcionira. Čuli su negdje da je to nešto što ne valja i ne funkcionira i misle da su u pravu.

Zapravo, prema mojem iskustvu, oni čak misle da je taj posao super, ali za nekog drugog.

To su oni negativni koji će vam pokušati srušiti snove i viziju.

Upravo zbog takvih koji sve znaju o tom poslu, a nisu ga nikad radili, važno je okružiti se pozitivnim ljudima.

Oni vas nikada neće pokušati skrenuti s vašeg puta. Nikad  vas neće vući prema dolje, nego će vas gurati naprijed prema vašem cilju.

Zato, okružite se pozitivnim ljudima i idite prema svom cilju!

 

Ako želite naučiti ono što ne znate, da bi došli tamo gdje želite, prijavite se i saznajte informacije što mi radimo. Možda je to nešto i za vas.

 

 

Drago mi je ako sam nekome od vas pomogla da donese odluku i krene prema svom cilju.

Zahvaljujem što ste posjetili moju web stranicu!

 

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

Call Now ButtonKontaktirajte nas!