Forever Freedom

Forever Freedom kombinira Aloe Veru s drugim sastojcima važnim za zdravlje koštano-zglobnog sustava, tetive, ligamente.

Aloe vera gelu dodan je glucosamine sulfat i chondroitin sulfat, dva prirodna gradivna elementa hrskavice i zglobova.

U ovu formulu dodan je vitamin C i MSM, primarni izvor biološki dostupnog sumpora kojem je najvažnija uloga održanja zdravog vezivnog tkiva i funkcije zglobova, međutim i obnove svih tkiva i organa.

Ovaj napitak s okusom naranče osigurava uobičajeno preporučene količine glukozamin-sulfata (1500 mg), chondroitin-sulfata (1200 mg), plus 750 mg MSM-a. U kombinaciji, glukozamin-sulfat, hondroitin-sulfat i MSM pružaju prvu liniju potpore za zdravu funkciju zglobova.

Glukozamin sulfat i chondroitin sulfat prirodne su tvari koje pomažu u očuvanju strukture i pravilne funkcije hrskavice održavajući taj prirodni “amortizer udarca” vlažnim. Također, pomažu u zadržavanju tekućine za podmazivanje unutar zglobova i održavanju potrebne viskoznosti, dopuštajući jednoj površini da slobodno kliže preko druge.

Oralnom nadoknadom glukozamin-sulfata i chondroitin-sulfata osigurava se ponovna izgradnja istrošene hrskavice, vraća se elastičnost i pokretljivost zglobova.
MSM je izvor organskog sumpora, djeluje protuupalno, sprječava bolesti i grčenje mišića.

Kako tijelo stari, u manjoj je mogućnosti proizvesti te prirodne elemente potrebne za zdravlje hrskavice, što dovodi do trošenja zglobova trenjem. U toj kombinaciji pružaju glavnu zaštitu protiv degenerativnih promjena.

Forever Freedom može pomoći kod problema kao što su:
– ozljede ligamenata
– sportske ozljede, upale zglobova, bolovi u leđima
– teniski lakat
– sprječava isušivanje hrskavice, štiti hrskavicu od oštećenja
– vraća pokretljivost, obnavlja tekućinu koja podmazuje zglobove i sprečava trenje kostiju
– smiruje bolove koštano-zglobnog sustava

Kao i ostali FLP-ovi proizvodi, te su hranjive tvari prirodnih izvora i smatraju se izuzetno sigurnima za konzumaciju, te se lakše asimiliraju u organizam zbog prisustva prijenosnika, Aloe Vere.

Iskustvo

Prema osobnom iskustvu i iskustvu brojnih zadovoljnih korisnika prvi rezultati i učinak osjete se već za desetak dana. Ovu brzinu u djelovanju može se zahvaliti velikom postotku čistog potpuno prirodnog Aloe vera gela, kao i potpuno prirodan izvor svih drugih sastojaka.

 

Ako imate neke od navedenih problema ili općenito probleme sa koštano-zglobnim sustavom Forever Freedom bi trebao pomoći.

 

POSJETITE WEBSHOP, NARUČITE I UČINITE NAJBOLJE ZA SEBE!

 

Za sva pitanja ili trebate pomoć kod naručivanja javite se putem društvenih mreža ili na broj +385992929752 !

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

Kontaktirajte nas!