Najbolji Aloe Vera gel

Najbolji Aloe Vera gel

 

Forever Aloe Vera gel najbliži je prirodnom, čistom gelu iz biljke i zasigurno najbolji Aloe Vera gel, bez konkurencije.

Aloe Vera je stoljećima poznata kao najviše korištena biljka u svrhu zacjeljivanja, ozdravljenja, općenito održavanja zdravlja i povećanja životne energije.

Sadrži više od 75 hranjivih sastojaka, 200 ostalih spojeva uključujući 20 minerala, 18 aminokiselina, 8 nezamjenjivih aminokiselina, 12 vitamina.

Očuvanje svih hranjivih sastojaka u izvornom obliku postignuto je stabilizacijom gela i iznimno brzom obradom nakon branja lista.

Ono što je jako važno, ova Aloe Vera posađena je ručno i pobrana ručno. Potpuni eko-uzgoj daleko od prometnica i industrije čime su zagađenja svedena na minimum.

Jako puno je ljudskog rada što znači da nema ni oštećenja koja bi eventualno mogla nastati prilikom branja.

Prilikom berbe radnici beru samo zrele kvalitetne listove i to je još jedna dodatna prednost jer beru one najkvalitetnije čime se osigurava vrhunska kvaliteta proizvoda.

Aloe vera ima prirodne sposobnosti čišćenja koje pomažu probavnom traktu, apsorbiraju hranjive tvari iz hrane u krvotok, a istodobno potiču rast bakterija.

Jedinstveni polisaharid, acemannan i drugi hranjivi sastojci Aloe Vere pomažu u podupiranju imunološkog sustava.

Acemannan je jedan od ključnih oznaka koje koristi IASC kako bi naznačio kvalitetu Aloe Vere i Forever Aloe Vera Gela. Sadržaj je gotovo dvostruko veći od količine potrebne za dobivanje certifikata.

Forever Aloe Vera Gel obrađuje se sterilno, bez dodataka konzervansa.

Pripremljen je isključivo iz unutarnjeg lista biljke. Kora se ručno odstranjuje i vraća u polje kao zelena gnojidba.

Pakira se u Tetra Pak sa šest 100% reciklažnh slojeva koji je izdržljiviji od plastičnih boca i ne puca na hladnoći.

Forever Aloe Vera gel prvi je gel biljke Aloe Vere s certifikatom Međunarodnog znanstvenog savjeta za Aloe Veru – International Aloe Science Council što čini ovaj proizvod autentičnim, čistim proizvodom prirode.

Predstavlja jednu od najbogatijih nadopuna ishrani koja je prisutna na tržištu.

SASTAV: stabilizirani gel Aloa Vere 99,7%, askorbinska kiselina ( C vitamin ), limunska kiselina.

Bez glutena i bez konzervansa.

Zbog izuzetnog sastava i svega što sadrži izuzetno je koristan za jačanje imuniteta, podizanje energije, zdravlje probavnog trakta, urinarnog trakta i općenito zdravlje cjelokupnog organizma.

 

Kad si zdrav imaš sve, a bez zdravlja sve je ništa

 

Preporuča se trošiti preventivno ili kod različitih zdravstvenih tegoba samostalno ili uz medicinsku terapiju. Pri tom treba naglasiti da ovaj proizvod nije lijek i ne zamjenjuje medicinsku terapiju.

 

Želite li naručiti NAJBOLJI ALOE VERA GEL možete to učiniti OVDJE

 

Mislite na vrijeme na svoje zdravlje, neka Vam ono bude prioritet jer kad si zdrav imaš sve, a bez zdravlja sve je ništa. 

Ako imate pitanja ili trebate pomoć kod narudžbe slobodno se javite!

 

Posjetite naslovnicu https://zlovolic.com za još korisnog sadržaja!

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

Call Now ButtonKontaktirajte nas!