Aloe Berry Nectar – Voćni Aloe Vera gel

Aloe Vera gel s dodatkom voća

Aloe Berry Nectar je voćni Aloe Vera gel, kojem su dodane svježe brusnice i zrele jabuke.

Ima sva svojstva i korisna djelovanja na organizam koja ima i čisti Aloe Vera gel.

Razlika je u sastavu i okusu, rado ga piju i odrasli i djeca. Može se piti uz obrok ili samostalno.

Aloe Vera od polja do tetra-paka

Ljekovita svojstva Aloe Vere poznata su više od 4000 godina.

Aloe Vera je polupustinjska biljka nalik na kaktus iz porodice ljiljana. Od davnina je cijenjena zbog učinaka koje ima na zdravlje.

Upravo zbog svojih umirujućih i ublažavajućih svojstava koristila se prije, kao i danas, u brojnim preparatima za zdravlje, ljepotu, te njegu kože i kose.

Najučinkovitija je kada njezini sastojci počnu djelovati u samom tijelu. Zato se preporuča piti sok ove biljke u čistom obliku ili sa dodatkom voća.

Preporuča se piti preventivno, ali i kad je bolest već nastupila, odlična je kao dodatak medicinskoj terapiji.

Naručite ONLINE Aloe Berry Nectar i ostvarite popust 5%

Sok Aloe Vere dobiva se iz središnjeg dijela lista ove kaktusolike biljke,

Listovi se beru ručno, dovoze u pogone gdje se odstranjuje kora i vadi želatinozna masa iz unutrašnjosti listova.

U strogo kontroliranim uvjetima taj žele se stabilizira sa C vitaminom i stavlja u tetra-pak.

Cijeli postupak se strogo kontrolira, tako da se i  unutar pogona radi u strogo kontroliranim  uvjetima kako bi se sačuvali svi hranjivi i ljekoviti sastojci iz srca lista.

Zato kad pijete ovaj gel isto je kao da ste ga žlicom uzeli direktno iz lista.

Aloe Berry Nectar

Stručnjaci su se dosjetili pa su Aloe Vera gelu dodali voće kako bi bio ukusniji i pitkiji, ali i kako bi imao još bolji učinak kod pojedinih zdravstvenih tegoba.

Tako je nastao voćni Aloe Vera gel, s brusnicom i jabukom, nazvan Aloe Berry Nectar.

Ovaj sok osebujnog okusa, izuzetno je hranjiv, sa svim svojstvima koje ima i čisti Aloe Vera gel. Razlika je samo u količini čistog Aloe Vera gela u jednoj litri ovog hranjivog napitka.

Niti jednom od ovih napitaka nije dodana voda, tako da možete biti sigurni da pijete čisto i zdravo, kao da jedete direktno iz čiste netaknute prirode.

Dodatkom ovog ukusnog voća, brusnice i jabuke, kao i vitamina C, limunske kiseline i fruktoze, pojačano je njegovo djelovanje na specifična područja ljudskog organizma, o čemu će kasnije biti riječi.

Naručite ONLINE Aloe Berry Nectar i ostvarite 5% popusta

Sastav Aloe Berry Nectar-a

Aloe Berry Nectar – voćni Aloe Vera gel sadrži 90,7 % čistog stabiliziranog Aloe Vera gela, vitamin C – askorbinsku kiselinu, limunsku kiselinu kao regulator kiselosti, prirodni koncentrat soka od jabuke 4%, fruktozu, prirodni koncentrat brusnice 2%.

Brusnica sadrži veliku količinu vitamina C i prirodni su izvor piknogenola, snažnog antioksidansa.

Jabučni sok sadrži vitamine A i C, kalij i pektin.

Zbog dodatka fruktoze, prirodnog voćnog šećera, ugodnog je slatko-kiselog okusa, vrlo je pitak.

Ne sadrži konzervanse.

Pakira se u tetra-pak ambalažu proizvedenu sa šest slojeva 100% biorazgradivih materijala koji je izdržljiviji i prihvatljiviji od plastičnih boca i ne puca na hladnoći.

Naručite ONLINE Aloe Berry Nectar i ostvarite 5% popusta

Korisna djelovanja Aloe Berry Nectara na naš organizam

Kao što je već rečeno, Aloe Berry Nectar je voćni Aloe Vera gel, koji zbog velikog udjela Aloe Vera gela i svog sastava ima jako velike koristi za ljudski organizam.

Prodire u najdublje slojeve tkiva, ubrzava zacjeljivanje rana i opeklina, regulira metabolizam, čisti i jača krvne žile, pomlađuje i jača organizam. odstranjuje otrovne tvari, djeluje protiv bakterija, virusa, spora i gljivica, stimulira regeneraciju stanica, pomaže kod problema s alergijama, pomaže kod anemije, u ginekologiji, kod urinarnih infekcija, kod gripe i prehlade,…

Brusnica i jabuka mu daju dodatni blagotvorni učinak na organizam.

Ima sva svojstva koja ima i Aloe Vera gel. Opskrbljuje organizam životno važnim hranjivim tvarima, pomaže imunološkom sustavu u očuvanju obrambene sposobnosti organizma u borbi protiv bolesti.

Ima jako puno pozitivnih i korisnih djelovanja na organizam i zato se preporuča gotovo svima.

Ne preporuča se dijabetičarima zbog voćnih šećera, a ne bi ga trebalo piti ni kod želučanih tegoba zbog kiselosti.

Aloe Berry Nectar i bolesti

Zbog visokog sadržaja vitamina C preporuča se osobama koje imaju teškoća s mokrenjem, bolesnima od gripe i općenito svima u vrijeme kada vladaju zaraze, kao i za sve fizički slabije osobe.

Svi proizvodi Forevera prvenstveno su namijenjeni za prevenciju, a tek onda kao pomoć uz medicinsku terapiju. Cilj prevencije je jačanje imunološkog sustava organizma.

Naručite ONLINE Aloe Berry Nectar i ostvarite 5% popust

Iz iskustva, primjećeno je da su osobe koje redovito troše Aloe Vera gel ili Aloe Berry Nectar otpornije na bolesti, a ako i obole, bolest kraće traje. To mogu potvrditi i iz osobnog iskustva sa gripom i prehladom.

Za imunitet

Imunitet je sposobnost organizma da se obrani od nepoželjnih tvari i da im onemoguće ulazak u organizam. Ako te tvari ipak uspiju ući u organizam, zadatak imunološkog sustava je da ih eliminira.

Zbog svog sastava Aloe Berry Nectar je odličan za podizanje razine imuniteta.

Naručite online Aloe Berry Nectar i ostvarite 5% popusta!

Kod alergija uzimanje Aloe Vera Gela ili Berry Nectara ublažava reakcije, a razdoblja bez reakcije se produljuju.

Važno je samo u pravo vrijeme krenuti sa korištenjem ovog napitka, kako bi se ojačao imunitet i prisustvo alergije svelo na minimum ili potpuno izbjeglo.

Kod anemije

Zbog svog sastava Aloe Berry Nectar redovitim korištenjem popravlja krvnu sliku i pomaže da ne dođe do anemije.

U ginekologiji

Preporuča se piti Berry Nectar kod ginekoloških problema, kod planiranja i za vrijeme trudnoće, kao i poslije poroda. Isto kao i Aloe Vera gel, Aloe Berry Nectar se izuzetno dobro pokazao kao pomoć kod HPV-a i CIN-a.

U dermatologiji

Zbog piknogenola iz brusnice koji je jak antioksidans Berry Nectar se preporuča i u dermatologiji jer u organizmu ta tvar učvršćuje kolagen i elastin. Aloe Vera gel je izuzetno učinkovit kao pomoć kod dermatoloških problema.

Za zdravlje urinarnog trakta

Brusnica sadrži antioksidativnu snagu koja je 20 puta veća od vitamina C.  Ima proantocijanidine koji osim vitamina pružaju podršku za zdravlje urinarnog trakta.

Upravo zbog brusnice ovaj voćni Aloe Vera gel koristan je za čišćenje mokraćnih puteva i saniranja upalnih procesa.

U borbi protiv alkohola

U stručnoj literaturi mogu se pronaći podaci da ovaj napitak pomaže u borbi protiv ovisnosti od alkohola i jača oslabljeni organizam.

Naručite ONLINE Aloe Berry Nectar i ostvarite 5% popusta

Certifikati – Jamstvo kvalitete

Proizvodi kompanije Forever Living Products imaju potvrdu kvalitete Međunarodnog znanstvenog savjeta aloe (IASC).  Znak IASC-a nosi svaki proizvod kao jamstvo da je u njemu najkvalitetnija Aloe Vera na svijetu. On potvrđuje i da se sastav i kvaliteta svakodnevno kontroliraju.

Food and Drug Administration (FDA) odobrio je korištenje proizvoda u medicini. Pri tom treba naglasiti da je američki FDA jedan od najstrožih instituta za kontrolu namirnica i lijekova na svijetu.

Proizvodi FLP-a imaju KOSHER certifikat kvalitete i ISLAM certifikat koji dozvoljava primjenu ovih proizvoda u islamskim zemljama.

Prilikom razvoja i testiranja proizvoda, ne obavljaju se pokusi na životinjama.

Za više informacija o Aloe Berry Nectar-u ili bilo kojem drugom proizvodu ili imate pitanja o naručivanju, kontaktirajte me, rado ću Vam odgovoriti.

Hvala što posjećujete moju web stranicu https://zlovolic.com  

Ako mislite da je članak koristan, podijelite ga na društvenim mrežama. Hvala!

Napomena!!

  • Ukoliko naručujete 1 litru Aloe Berry Nectara, potrebno je kliknuti GOST
  • Ukoliko naručujete 3  litre Aloe Berry Nectara, potrebno je kliknuti NOVI KUPAC, kako bi Vam se na zadnjem koraku obračunao popust 5%

POPUST OD 5% BITI ĆE VAM OBRAĆUNAT NA ZADNJEM KORAKU, NEPOSREDNO PRIJE NAPLATE!

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

Call Now ButtonKontaktirajte nas!