Aloe MSM gel za bolju pokretljivost zglobova

Pokretljivost zglobova

Pokretljivost zglobova važno je sačuvati kako bismo mogli normalno funkcionirati. Na pokretljivost zglobova utječemo načinom života i ishranom.

Uslijed nepravilne prehrane i sjedelačkog način života nerijetko se javlja bol u zglobovima.

Upravo je bol ono što utječe na pokretljivost zglobova. Bol u zglobovima pogađa sve dobne skupine, a najviše osobe starije životne dobi. Uzrok tome je što kod starijih osoba dolazi do slabosti mišića i promjena na hrskavici.

Sve češće se govori o ranim osteoporotskim promjenama na kostima i o ranim degenerativnim promjenama na zglobovima zbog današnjeg sjedelačkog načina života.

Razvoj bolesti dovodi do gubitka funkcije zglobova ili mišića, a time i do loše kvalitete života i gubitka radne sposobnosti, što predstavlja velik socioekonomski i javnozdravstveni problem.

Osim degenerativnih bolesti, lokomotorni sustav pogađaju i ozljede kao što su uganuća, iščašenja i  istegnuća koja se događaju kod pretjeranih napora na radnom mjestu, ili prilikom sportskih i rekreativnih aktivnosti.

Kako bi se izbjegle ozljede i tijelo dobro pripremilo za sport, potrebno je prije svake aktivnosti dobro rastegnuti i zagrijati mišiće.

Ako dođe do ozljede ili je bol uvjetovana bolešću, ona se može smanjiti na razne načine.

Može se smanjiti ili čak potpuno otkloniti primjenom propisane medicinske ili fizikalne terapije, ali i jednako vrijednim prirodnim preparatima.

Jedan od prirodnih vrlo učinkovitih preparata ja Forever Freedom, prirodni Aloe vera gel obogaćen Glukosamine sulfatom, Chondroitin sulfatom i Methyl sulfonyl methanom. Znajući koliko je Aloe vera ljekovita nema nikakve sumnje u ljekovitost ovog gela.

Forever Freedom održava zdravlje i pokretljivost zglobova. Otklanja bol i smanjuje upalu zglobova nastalu kao posljedica oboljenja, sportskih ozljeda i starenja.

Osim Freedoma koji pomaže iznutra, za bolne zglobove preporučljivo je koristiti Aloe MSM gel kojim treba mazati zglobove i na taj način otkloniti bol i održati pokretljivost zglobova.

 

Aloe MSM gel

 

Forever Aloe MSM (Methyl Sulfonyl Methane) gel sadrži Aloe vera gel, prirodni sumpor MSM, alantoin, ekstrakte medvjedke, ružmaarina, bijele vrbe, čajno drvo, E vitamin i C vitamin.

Idealna je kod svih upalnih procesa na koži, upala koštano-mišićnog sustava i vezivnog tkiva, kod ekcema, rana, čireva, sportskih ozljeda.

Djeluje antiseptički, baktericidno i fungicidno, Potiče regeneraciju tkiva i brže zacjeljivanje rana.

MSM gel čuva i omogućava bolju pokretljivost zglobova, djeluje antiseptički,  potiče regeneraciju tkiva i brže zacjeljivanje rana.

Primjenjuje se kod: lumbaga, reumatizma, alergijskog dermatitisa, oticanja ruku i nogu, upaljenih vena i artritisa. Ubrzava zalječenje mišića, ublažava bol tetiva, jača stjenke kapilara, olakšava grčeve u nogama i leđima. Gel obnavlja i omekšava kožu koja je porezana, ostrugana, opečena ili oštećena. Sprječava grčeve u nogama za vrijeme sportskih aktivnosti jer oslobađa mliječnu kiselinu.

Upotreba: Nanositi bez ograničenja i umasirati u kožu u više navrata. Kod bolnih stanja kombinirati s Aloe Heat lotionom (crvenom kremom).

________________________________________________________________________________

Napomena: Preporučeni proizvod nije lijek!

________________________________________________________________________________

 

Za sva pitanja i narudžbe kontaktirajte nas putem mobitela ili društvenih mreža.

 

Ako mislite da je članak koristan, molim da ga podijelite na društvenim mrežama. Hvala!

 

 

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More