Kako postati suradnik Forever Living Productsa

Kako postati suradnik Forever Living Productsa

 

Ako tražite dodatni posao onda vas sigurno zanima kako postati suradnik Forever Living Productsa i tima u kojem ćete se osjećati dobro.

Kompanija Forever Living Products posluje više od 160 zemalja Svijeta u kojima ima brojne suradnike i kupce.

Kupci su oni koji samo kupuju proizvode za sebe. Suradnici su nezavisni zastupnici kompanije koji ne samo da troše proizvode, nego ih preporučuju i distribuiraju krajnjim potrošačima.

Osim toga, oni vrše učlanjenja i novih ljudi koji žele biti zastupnici kompanije i koji žele graditi svoj vlastiti business. Za sve to što rade suradnici dobivaju proviziju (30 do 48%), plaćeni su prema Marketing planu i poziciji na kojoj se nalaze.

 

Što je zaista važno?

Da bi netko postao zastupnik Forevera mora biti punoljetan i potrebno je da kupi startni paket proizvoda u vrijednosti 2 kreditna boda (2 cc).

Svaki proizvod nosi određeni broj kreditnih bodova, tako da svatko može odjednom kupiti startni paket u vrijednosti 2 cc ili može kupovati proizvode i kroz 2 mjeseca skupljati bodove.

Osim toga, osoba treba biti ambiciozna, odgovorna i treba imati jaku želju za uspjehom.

Uz sve naprijed navedeno, želja za uspjehom je jako, jako važna.

Možda će Vam se činiti glupo, ali je stvarno tako. Kao i u svakom poslu i ovdje ima uspona i padova, ima prepreka koje treba prevladati da bi se uspjelo i došlo do cilja.

Ako nemate jasan cilj i jaku želju da dođete do njega teško da ćete uspjeti. Isto tako jako je važan i mentor koji će vam dati sve upute i pomoći da dođete do svojih ciljeva.

Puno puta stvarno nije lako i sami sebi kažete, što mi je ovo trebalo, ali…

Ali kad se sjetite zašto ste krenuli i koje mogućnosti imate, sve postane lakše.

Pa zar nije tako u svakom poslu?!

U svemu ovom ima jedna jako dobra stvar. Okruženi ste pozitivnim ljudima koji Vas jednostavno vuku prema gore. Ne pada Vam na pamet da odustanete.

Uz to svaki novi suradnik, član našeg tima, dobiva edukacijski sustav i mentora koji je prošao sav taj put. I još puno toga, ali o tome u drugom članku.

 

Ako i Vi želite više i želite biti suradnik Forevera i dio našeg tima, prijavite se za info webinar OVDJE!

 

Ostavite svoje podatke i osobno ću vas kontaktirati i poslati pozivnicu za info webinar!

 

Ako Vam se svidio članak podijelite ga sa svojim prijateljima na društvenim mrežama. Hvala!

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

Call Now ButtonKontaktirajte nas!