Kako podići imunitet na prirodan način?

Postoje brojni načini kako se može podići imunitet na prirodan način. Moj cilj je upoznati vas na koji način ja to radim.

Zašto to želim podijeliti s vama?

 

Zdravlje nema cijenu i kad se izgubi teško ga je ponovo vratiti.

 

Zato, što živimo u vremenu kad je imunitet od ključne važnosti (iako ga se baš ne spominje često), a ja sam sebi našla model koji funkcionira jako dobro. Bar je do sad funkcionirao.

 

Kako podići imunitet na prirodan način?

 

Prije svega, treba reći da imunitet omogućava da se organizam sam obrani od bolesti, od virusa, bakterija i svega ostalog što vreba iz okoline.

Ali kako to postići? Kako postići da imunitet bude toliko jak da nas može obraniti?

Svi mi imamo nekakav svoj model, svoje načine, ako imalo vodimo brigu o zdravlju.

 

Nekoliko savjeta kako ja to radim što preporučam i vama:

  1. Tjelesna aktivnost – Svakog dana nađite bar pola sata vremena da prošećete po svježem zraku ili da vježbate. Na taj način ćete pokrenuti organizam da bolje funkcionira, pojačat ćete cirkulaciju i rad srca, probavni sustav i općenito sve drugo. Vjerujte, bolje ćete se osjećati.
  2. Jedite hranu koja vam odgovara. – Svaki organizam je drugačiji i nešto što odgovara meni, možda vama neće odgovarati. Zato treba slušati organizam i dati mu ono što traži. Naravno, bilo bi dobro da to bude laganija hrana s manje masnoća i ugljikohidrata, bogata vlaknima, vitaminima, mineralima i drugim korisnim tvarima.
  3. Pijte dovoljne količine vode odnosno tekućine. – Jako je važno piti dovoljne količine vode. Često mi se desi u praksi da mi ljudi priznaju da u žurbi tijekom dana zaborave piti vodu. Ne mora to čak ni biti voda, možete piti i nezaslađeni čaj. Važno je da pijete tekućinu jer je tekućina ključna za izbacivanje toksina iz organizma.
  4. Uzimajte dodatke prehrani. – Hrana koju konzumiramo ne sadrži dovoljne količine nutrijenata koji organizmu trebaju. Zato postoje dodaci prehrani koji nam pomažu da nadoknadimo što nam nedostaje. Ja osobno preferiram prirodno i provjereno, ali to svakome na izbor.

Moji dodaci prehrani

 

Svi mi danas imamo ogromne mogućnosti izbora dodataka prehrani.

Moj izbor je samo prirodno i provjereno.

Što ja koristim?

  1. Aloe Vera gel – svako jutro obavezno pijem minimalno pola decilitra ovog hranjivog napitka, na prazan želudac i najmanje 2 decilitra vode. Isto tako i na večer. Ovaj napitak odmah u jutro hrani organizam sa svim potrebnim vitaminima, mineralima, aminokiselinama i svim ostalim što sadrži. A voda omogućuje da sve to što bolje uđe u organizam. Osim što hrani organizam, brine se i za zdravlje i čistoću probavnog sustava. A crijeva su ključna za zdravlje, zar ne?
  2. Arctic sea omega3 – mi u svojoj prehrani imamo jako malo zastupljene ribe koje sadrže omega 3 masne kiseline. Zato nam je potreban unos na ovaj način. Omega 3 je jako važna za zdravlje srca i krvnih žila, mozga, očiju, zglobova i kostiju, ali i smanjuje upale u organizmu, Ovaj proizvod sadrži idealan omjer EPA i DHA masnih kiselina 1:1 što je jako važno.
  3. Immublend – svakog dana dvije tablete uz sve ostalo dodatno pojačava moj imunitet. Uz gljive maitaku i shitaku ovaj proizvod sadrži vitamin D3, vitamin C, cink, laktoferin i frukto-oligosaharide.
  4. Argi+ – kad mi je potrebna veća količina energije obavezno koristim ovaj proizvod jer mi se pokazao jako učinkovit u takvim situacijama. Sadrži L-arginin koji utječe na bolju cirkulaciju, a i prava je vitaminska bomba. Djeluje na zdravlje krvožilnog sustava, mišića, kosti i kralježnice, kao i za jači imunološki sustav.
  5. Active Pro-B probiotik sa živim bakterijama koje su neophodne za zdravlje crijeva i bolje funkcioniranje probavnog sustava. Odlično djeluje u kombinaciji sa Aloe Vera gelom, jer je Aloe Vera gel prebiotik. Probiotik uzimam povremeno, kad osjetim da mi je potreban.

 

Ovo je osnova koju ja koristim za imunitet. Immublend povremeno zamijenim sa Daily tabletama koje sadrže sve potrebne vitamine i minerale koje su čovjeku dnevno potrebne.

 

Zdravlje nema cijenu i jednom kad se izgubi teško ga je vratiti.

Zato mi je ključno i neupitno najvažniji Aloe Vera gel kojeg nikad, ali baš nikad ne preskočim i ne zaboravim popiti. Osjećaj i energija koji dobivam konzumacijom ovog napitka je neprocjenjivo.

 

Nadam se da sam vam bar malo pomogla dijeljenjem svog iskustva u postizanju boljeg zdravlja i jačeg imuniteta.

Ukoliko trebate nutricionistički savjet ili imate pitanja vezano za ovu temu slobodno se javite!

 

Sve ove proizvode možete kupiti u WEBSHOPU, a popusti se obračunavaju na kraju prije plaćanja.

 

ISTRAŽI WEBSHOP ISKORISTI POPUST: 

 https://forevercard.club/kp4odeaami

 

Saznajte kako ostvariti popust 30%

 

Za još sličnih tema posjetite naslovnicu https://zlovolic.com/

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More