Celulit – prevencija i rješenja

Celulit je vrlo čest estetski problem kojeg želimo riješiti ili ga bar smanjiti, pogotovo kad dolazi toplije doba godine. Imajući to u vidu istražili smo koja su za celulit prevencija i rješenja.

Što je celulit i kako nastaje?

 

Celulit je vrsta masnog tkiva koja se nalazi ispod kože, a stvara se zbog povećanja masnih stanica i slabljenja vezivnog tkiva.

To se vidi kao neravnine i udubljenja na koži, poznate kao “narančina kora”. Iako je celulit puno češći kod žena, može se pojaviti kod oba spola i može se pojaviti na bilo kojem dijelu tijela. Prema nekim istraživanjima 10% muškaraca ima celulit.

Čak 80-90% žena ima celulit, pojavljuje se kad vezivno tkivo popusti i izgubi elastičnost.

Na pojavu celulita utječe način života, tjelesna aktivnost, neuravnotežena i nezdrava prehrana, genetika, kao i starosna dob.

Važnu ulogu u stvaranju celulita imaju i hormoni. Kako žene stare, njihovo tijelo proizvodi manje estrogena koji utječe na lošiju  cirkulaciju i smanjenu proizvodnju kolagena.

 

Celulit – prevencija i rješenja

 

Jedan od načina za smanjenje vidljivosti celulita je detoksikacija.

Detoksikacija je proces uklanjanja štetnih tvari iz tijela, što može poboljšati opće zdravlje, izgled kože, povećanje energije i mršavljenje.

Iz iskustva preporučam Forever C9 program jer je to program detoksikacije i mršavljenja koji uključuje proizvode za detoksikaciju, prehranu i tjelovježbu. Više o ovom jako učinkovitom i vrlo popularnom programu pročitajte OVDJE.

Ovaj program može pomoći u uklanjanju štetnih tvari iz tijela, smanjenju tjelesne mase i poboljšanju zdravlja, što može smanjiti vidljivost celulita.

I vi možete naručiti svoj paket za detoksikaciju koji će vam pomoći u rješavanju toksina, prekomjerne težine i celulita.

 

Naruči C9 vanilija s 5% popusta

 

Naruči C9 čokolada s 5% popusta

 

Drugi načinI za smanjenje celulita uključuju:

 

  • Vježba:  Vježbe koje uključuju snagu i kardiovaskularni trening su najučinkovitije. Važno je potaknuti cirkulaciju.
  • Zdrava prehrana: Zdrava prehrana može pomoći u smanjenju celulita. Trebali biste izbjegavati prerađenu hranu, brzu hranu, slatkiše i gazirana pića, a umjesto toga trebali biste jesti više povrća, voća, cjelovitih žitarica i proteina. Važno je unositi dovoljnu količinu vlakana koja su važna za zdravlje probave i detoksikaciju. Namjerno naglašavam vlakna jer često zaboravljamo na njihovu važnost za zdravlje.
  • Masaža: Masaža može poboljšati cirkulaciju krvi i limfnog sustava, što može pomoći u smanjenju celulita.
  • Hidratacija: Pijenje dovoljno vode može pomoći u održavanju hidratacije kože i smanjenju celulita. Dovoljno vode znači najmanje dvije litre dnevno. Uz vodu može se piti i nezaslađeni čaj. Posebno je ukusan i učinkovit Forever Herbal Blossom tea.
  • Topikalni tretmani: Neki topikalni tretmani, poput krema protiv celulita, mogu pomoći u smanjenju vidljivosti celulita.
  • Kozmetički tretmani: Kozmetički tretmani, poput limfne drenaže, radiofrekvencijske terapije i masaže valjcima, također mogu pomoći u smanjenju celulita.

 

Ovo su samo neki od načina koji pomažu u smanjenju celulita. Međutim, kombinacija ovih metoda može pomoći u značajnom poboljšanju izgleda kože i smanjenju vidljivosti celulita. Pri tom treba reći da je borba protiv celulita proces za koji je potrebno određeno vrijeme. Teško da ćemo se ikad u potpunosti riješiti celulita, ali ako povremeno radimo detoksikaciju i držimo se ovih savjeta i metoda, zasigurno ćemo smanjiti njegovu vidljivost i nastanak.

Ako se kombiniraju ovi načini sa Forever C9 programom borba s celulitom će biti puno lakša i imat će odlične rezultate.

Ono što je još jako važno, C9 program traje samo devet dana i već u tih devet dana bi trebali biti vidljivi prvi rezultati koji će nam dati vjetar u leđa da ustrajemo.

Pročitajte Zašto izabrati C9 za detoksikaciju i pomoći si u lakšem postizanju cilja!

 

Za još korisnog sadržaja posjetite naslovnicu!

 

Podijelite članak na društvenim mrežama ako mislite da bi mogao biti koristan i drugima. Hvala!

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

Call Now ButtonKontaktirajte nas!