Probavne tegobe – kako su nestale?

Probavne tegobe čest su problem kod mnogih. NI mene nisu zaobišle. Jedno vrijeme bile su jako učestale. Što god bih pojela ili popila, želudac bi odreagirao. Nekad je to bila napuhnutost, nekad nekakva težina u želucu, a vrlo često jako neugodna žgaravica.

Došlo je do toga da sam pazila što jedem, analizirala i onda izbacila ono što mi smeta.

Trajalo je to jako jako dugo. Prihvatila sam to kao način života i nisam se baš previše ni trudila da to riješim.

Vjerojatno bi tako bilo još i danas da u moj život nije ušao Forever. Kad sam prihvatila novu poslovnu mogućnost prvo sam željela isprobati proizvode koje sam kupila. U tom trenutku o proizvodima nisam znala ništa osim da su prirodni i zdravi. Nisam imala pojma koje ću benefite s njima dobiti.

Prvi proizvod koji sam počela koristiti je bio Aloe Vera gel. Po preporuci dva puta dnevno po pola decilitra. Onako na prvu taj napitak mi baš i nije bio previše ukusan, ali jednostavno morala sam ga isprobati da bih ga mogla preporučiti drugima. Naravno, počela sam koristiti i proizvode za osobnu higijenu, kreme i malo pomalo jako puno proizvoda koji su postali sastavni dio dnevne rutine.

 

Kako su nestale moje probavne tegobe?

 

Korištenjem Aloe vera gela primijetila sam već nakon nekoliko dana da imam više energije i da se bolje osjećam. Međutim, nisam baš previše obraćala pažnju misleći da umišljam. Tek kad su mi skrenuli pozornost na benefite koje taj napitak donosi počela sam ozbiljnije razmišljati o promjenama koje mi je donio.

Prvo sam primijetila da imam više energije, zatim da je žgaravica gotovo nestala i općenito da su mi se smanjile probavne tegobe. Primijetila sam promjene i na koži, postala je sjajnija, svježijeg i zdravijeg izgleda.

Primijetila sam, ali sama sebi nisam vjerovala. Ono, tegobe koje sam imala bile su sastavni dio života i sad taj čudnovati napitak od čiste Aloe vere učinio je da su se smanjile. Naravno, to mi je bilo pravo otkriće, ali i poticaj da ga nastavim piti i dalje.

Svako jutro umjesto kave na prazan želudac pijem Aloe vera gel. Povremeno uz gel popijem kuru probiotika Active Pro-B, čisto za bolji osjećaj i bolje zdravlje crijeva. Tijekom dana ili navečer popijem još minimalno pola decilitra Aloe vera gela. Ja to zovem dnevnom dozom zdravlja.

I zaista je tako. Nakon nekog vremena primijetila sam da su moje probavne tegobe gotovo u potpunosti nestale i da mogu konzumirati ono što godinama nisam smjela ni gledati.

Ne znam što se točno dešavalo u organizmu konzumiranjem gela, ali znam da mi je Aloe vera gel promijenio život.

Aloe vera gel nije lijek, ali je djelotvoran i pomaže kod puno toga.

Imate li i vi probavne tegobe isprobajte Aloe vera gel, možda pomogne i vama.

Ako imate pitanja ili želite naručiti slobodno nam se obratite!

 

 

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

Call Now ButtonKontaktirajte nas!