Kako postati uspješan? – Moj put

Postati uspješna – moj prvi cilj

 

Postati uspješna bio je moj prvi veći cilj. Kako sam se uopće odlučila i kako sam krenula je moja priča koja možda baš i nije uobičajena.

 

Život prije Forevera

 

Po zanimanju sam magistra inženjerka agrobiznisa i ruralnog razvitka i više od dvadeset godina radila sam u računovodstvu. Nije to bio baš posao iz snova, ali nekako u životu mi se posložilo da nisam baš puno razmišljala o nekakvoj promjeni. Rekla bih, kao i većina. Prihvatila sam ono što sam imala, sve dok nisam došla do faze kad mi je bilo svega dosta i željela sam promjenu.

Nisam točno znala što zapravo želim, ali sam znala da više ne želim raditi to što radim. Znala sam da više ne želim graditi tuđe snove, da želim pomagati ljudima i da želim dati svoj doprinos sredini u kojoj živim.

Isto tako, znala sam da želim promjenu, dinamičniji i bolji posao. Znala sam da zaslužujem bolje i više.

Nekako baš u to vrijeme pružila mi se prilika i otišla sam u politiku, naivno misleći kako mogu promijeniti svijet. Najprije sam bila općinska vijećnica, a zatim zamjenica općinskog načelnika.

Bila sam presretna kad sam mogla na bilo koji način nekome pomoći. Naročito, kad sam sudjelovala u rješavanju infrastrukturnih problema koje su ljude mučili godinama.

I danas kad sretnem neke ljude, podsjećaju me na to koliko sam im pomogla i traže da se vratim. Neprocjenjiv je to osjećaj kad vidite da ste nekome pomogli i da on to cijeni.

Kako ja nisam vodila politiku, nego pomagala ljudima, nisam igrala pokvarene igre i nisam bila političarka, nego netko iz naroda koji zna kako život funkcionira i što muči „malog“ čovjeka, nisam mogla niti opstati u tom svijetu.

U politici teško opstaju oni koji ne igraju po pravilima „velikih“. Ja nisam htjela igrati po ničijim pravilima, htjela sam ostati svoja. Zato je za mene bilo najbolje rješenje pronaći nešto drugo.

Imala sam tri opcije: vratiti se na stari posao, pronaći novi posao za koji sam školovana ili pokrenuti svoj business. Odlučila sam se za ovo treće.

Imala sam viziju kako bi to trebalo izgledati, samo nisam znala da li to postoji.

 

Moj prvi susret s Foreverom

 

Istraživala sam na internetu o mogućnostima pokretanja vlastitog businessa, gledala oglase i tako sam se susrela i s Foreverom. Bilo je to putem Facebooka kad sam dobila prve poprilično šture informacije o kompaniji i proizvodima.

Onako, na prvu nije mi to izgledalo ništa drugačije od drugih i nije mi padalo na pamet da se uključim.

O MLM-u nisam znala baš puno, ali prva asocijacija mi je bila da bih ja trebala nekoga vući za rukav i to nije dolazilo u obzir. Zato je moj prvi odgovor bio „Ne, hvala!“.

S obzirom da sam željela nešto promijeniti u životu i dalje sam istraživala po internetu što bih mogla raditi, a da se uklapa u moju viziju posla kakvog želim.

 

Oglas “90 dana do uspjeha”

 

Tako sam naišla na oglas od gospodina Stjepana Beloše koji me zainteresirao. Tu kreće moja priča sa Foreverom. Prijavila sam se na oglas i već nakon kratkog razgovora s gospodinom  Belošom rekla sam „To je to! Kad krećemo?“.

Tako je gospodin Stjepan Beloša postao moj sponzor i mentor i 01. rujna 2017. godine započela sam novu fazu u životu. Fazu koja se zove Forever.

Puno toga u početku mi nije bilo jasno i nisam imala pojma što me sve čeka. Ali imala sam cilj, postati uspješna i imala sam mentore kakve sam samo mogla poželjeti. Neizmjerno sam im zahvalna na svemu što su me naučili i učinili za mene. Snježana i Stjepan Beloša, iskreno i od srca velika hvala na svemu.

Kad sam kupila svoj prvi paket Touch of Forever, to je ujedno bio i moj prvi susret s proizvodima. Moram priznati, da sam malo bila skeptična u početku, nisam mogla vjerovati da je stvarno istina da su proizvodi tako učinkoviti. Vrlo brzo sam se uvjerila i riješila neke zdravstvene probleme koji su me mučili godinama. Od tada nemam više niti najmanje sumnje u proizvode.

 

Online business

 

S obzirom da mi nikad nije baš bio omiljen offline način rada, ja ovaj posao radim najvećim dijelom online. Zapravo, to je i bilo ono što me privuklo. Željela sam iskoristiti mogućosti koje nam stoje na raspolaganju u ovom vremenu digitalizacije, a istovremeno graditi svoj business i biti uspješna. Željela sam raditi online.

Uz pomoć i stručno vodstvo mojih mentora Snježane i Stjepana Beloše moj put od upisa kao  assistant supervisor do managera u Foreveru je trajao godinu dana.

Puno puta je bilo teško i pitala sam se, što mi je to trebalo, ali nikad nisam imala opciju odustajanja. Beskrajno sam vjerovala svojim mentorima i slijedila njihove upute. To činim i danas.

Savjetujem svima, a naročito novima u Foreveru da slušaju savjete svojih mentora jer su oni taj put prošli puno prije njih i točno znaju što i kako treba.

Što god da radite u životu slušajte savjete onih koji imaju više iskustva u tom poslu.

 

Postati uspješna nije nimalo lako

 

Na tom putu do managera puno mi je pomogao i naš tim Teamextremepro.

Kad je teško i kad ništa ne ide po planu tu je tim ljudi koji vas motiviraju, a da toga nisu ni svjesni. Zaista sam sretna što sam dio ovog tima i zato, Teamextremepro, od srca vam hvala.

Naravno, tu je i moja obitelj koja mi je velika podrška u svemu što radim.

Možda u početku i nisu bili najsretniji s mojom odlukom da se bavim ovim poslom, ali svejedno su mi dali podršku i na tome sam im zahvalna. Znam da im je bilo neobično da napravim takav zaokret u životu i da umjesto da radim ono za što sam se školovala, radim nešto sasvim drugo. Moj cilj je bio jasan, cilj je bio postati manager i zato su vjerovali u mene i bili uz mene.

Danas kad analiziram sebe prije dolaska u Forever i sada, razlika je ogromna. Svakim danom izgrađujem se u bolju verziju sebe i sretna sam zbog toga.

Život mi se potpuno promijenio s Foreverom i ovim poslom. Sada zaista radim ono što volim i volim ono što radim. Mogu se organizirati kako meni odgovara, imam više vremena za obitelj i više sam kod kuće. Osim toga, konačno radim za svoje snove, a ne za tuđe.

Ali postati uspješna nije bilo nimalo lako, bilo je tu puno prepreka koje je trebalo preskočiti.

Sretna sam jer kroz ovaj posao i dalje mogu pomagati ljudima da si promijene kvalitetu života.

 

Što je za mene uspjeh?

 

Postati manager

 

Na početku, za mene, uspjeh je bio postati manager, a sada imam postavljene nove ciljeve i sada je za mene uspjeh nešto sasvim drugo. Uspjeh su nove pozicije u marketinškom planu, ali uspjeh je i pomoći svojim suradnicima da postignu svoje ciljeve.

Neprocjenjivo je zadovoljstvo kad suradnik dođe do svog cilja i sretan je zbog toga.

Zato želim i dalje raditi ovo što radim. Želim i svojim suradnicima pomoći i pokazati kako postati uspješna. Forever je upravo ono o čemu sam sanjala i zato volim Forever jer mi daje mogućnost biti najbolja verzija sebe.

Daje mi mogućnost pomagati ljudima, zarađivati, biti sa svojom obitelji, organizirati svoje vrijeme kako meni odgovara, graditi svoje snove…

Da bih ostvarila svoj cilj, koji je bio postati manager, bilo je potrebno puno rada, ali i podrška obitelji i mentora koji su mi postali druga obitelj.

Zato sam im neizmjerno zahvalna što su bili uz mene kad je bilo teško i što su vjerovali u mene.

Dragi moji, sretna sam što vas imam. Hvala od srca na svemu!

Hvala dragom Bogu što sam dobila ovu priliku i što imam mogućnost graditi svoje snove.

 

Radim ono što volim, volim ono što radim

 

Novi ciljevi su postavljeni, vizija je jasna i sad radim dalje sa svojim timom na realizaciji i mojih i njihovih ciljeva.

Sad kad sam manager možda je malo lakše jer ne zbrajam bodove. I dalje radim isto što sam radila i prije, ali uz manje opterećenja, s većom lakoćom i boljim rezultatima. Kako i zašto? Ne znam, nema logike, ali je tako.

Svakim danom Forever sve više postaje moj stil života. Veselim se svakom novom uspjehu, svakom novom druženju, svakom novom putovanju, ali i svakom novom izazovu.

Ja zaista volim ovo što radim i radim ono što volim. Sretna sam što sam dio velike Foreverove obitelji i što sam imala cilj postati manager.

Zahvalna sam dragom Bogu, svojoj obitelji, svojim mentorima i cijelom timu što sam svakim danom sve uspješnija i sve bolja verzija sebe.

Nemam se potrebe nikome dokazivati i nije me briga što će netko misliti ili reći.

Ja svoju budućnost vidim u Foreveru. Forever mi omogućava sve ono o čemu sam samo mogla sanjati.

Uz Forever moji snovi postaju stvarnost!

 

Ako i Vi razmišljate o promjeni u životu i želite bolje i više, PRIJAVITE SE i saznajte sve što vas zanima.

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

Call Now ButtonKontaktirajte nas!