Što nam čini Aloe vera detoksikacija?

Aloe vera i njezin učinak na organizam

 

Prije nego opišem kako djeluje Aloe vera detoksikacija treba podsjetiti o učincima Aloe vere.

Već tisućama godina poznata je ljekovitost i blagotvoran učinak Aloe vere na organizam ljudi i životinja. Bogatstvo vitamina, minerala, aminokiselina… više od dvjesto bioaktivnih sastojaka izuzetno pozitivno utječe, prije svega, na imunitet. 

Znamo da je imunitet ključan za zdravlje. Što je jači i zdravlje je bolje, organizam je sposobniji da se obrani od različitih bolesti, virusa, bakterija, gljivica.

Uz imunitet važno je i zdravlje probavnog trakta jer sve kreće od crijeva i probave. Konzumiranjem čistog gela iz lista Aloe vere čiste se crijeva i crijevne resice, Na taj način otklanjaju se nečistoće koje se nakupljaju na crijevnim resicama u vidu plaka i tako sprječavaju apsorpciju hranjivih tvari. 

Zbog svog sastava Aloe vera gel ne samo da ispire i čisti crijeva, nego i hrani organizam i potiče na regeneraciju. Pri tom je izuzetno važno da to bude čisti gel iz lista biljke bez kore jer samo 100% čisti Aloe vera gel daje nam sve ove benefite. Uz Aloe vera gel važno je piti dovoljne količine vode kako bi toksini mogli biti izbačeni iz organizma.

 

Izaberi okus koji voliš, klikni na gumb i naruči svoj detox paket:

 

Naruči C9 vanilija s 5% popusta

 

Naruči C9 čokolada s 5% popusta

 

Kako djeluje Aloe vera detoksikacija?

 

Unošenjem određene količine Aloe vera gela uz dovoljno vode čiste se crijeva i crijevne resice koje su važne za bolju apsorpciju hranjivih tvari, čisti se jetra u kojoj se odvijaju procesi važni za organizam i općenito čisti se cijeli organizam. Istovremeno organizam se hrani i regenerira jer kad je jetra čista i kad su čiste crijevne resice, takozvani villiji, organizam bolje funkcionira, više hranjivih tvari ulazi u organizam i mi se bolje osjećamo.

Zbog povećane količine Aloe vera gela koji se konzumira i zbog izlučivanja svih toksina iz tijela dobivamo više energije. Osjećamo se bolje, lakše, pokretljivije,… Jednom riječju odlično.

Probava se normalizira, čak ako su postojali neki probavni problemi, oni se smanjuju i čovjek jednostavno ne može da ne primijeti poboljšanje.

Kako bi Aloe vera detoksikacija imala još bolji učinak, stručnjaci u Foreveru složili su posebno odabrane preparate koji se međusobno nadopunjuju i daju još bolji učinak.

Osmislili su poseban Program Clean 9 koji traje devet dana. Daje izvanredne rezultate uz uvjet da se poštuju upute dobivene u programu. Osim što čiste organizam i izbacuju toksine, izbacuju i suvišnu vodu, tope masti i celulit. Rezultat toga je ne samo bolji osjećaj, nego i manje kilograma, manje centimetara obujma, manje masnoće, manje celulita. Može li bolje?!

Clean 9 program jednako je dobar i za žene i za muškarce.  Odličan za sportaše i rekreativce, kao i za ljude koji ne vježbaju intenzivno, ali se bave laganom tjelesnom aktivnošću.

 

Naruči C9 vanilija s 5% popusta

 

Naruči C9 čokolada s 5% popusta

 

 

Što sadrži paket Clean 9 (C9) i kako djeluje pročitajte u članku “C9 detox-mršavljenje – prvi korak do vitkije linije“.

 

I sama sam više puta koristila ovaj program tako da iz iskustva mogu ga preporučiti ako se osjećate umorno i tromo, ako nemate energije ili jednostavno želite očistiti organizam.

Jednako tako, preporučam i svima koji žele skinuti koji kilogram viška. Čak i ako trebate skinuti više kilograma, možete uspjeti ako se držite uputa. Najbolje u tome je što nema jo-jo efekta.

Ako imate pitanja na koja ne nalazite odgovor u tekstovima vezanim za Program Clean 9 slobodno me kontaktirajte na broj 0992929752 ili putem Fb stranice

 

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

Kontaktirajte nas!