Artroza – Pomoć Dolazi Iz Prirode

Smanjite Bolove U Zglobovima, Olakšajte Si Kretanje!

Što je artroza?

 

Artroza je jedna vrsta artritisa, degenerativna bolest zglobova poznata po nazivom osteoartritis.

Može se pojaviti u bilo kojem zglobu, a najčešće se pojavljuje u kukovima, koljenima, vratnoj kralježnici, ramenima,…

Artroza nastaje trošenjem hrskavice u zglobovima. Hrskavica je tkivo koje se nalazi između zglobova i omogućava nesmetano kretanje. Može doći do situacije da se hrskavica potpuno istroši i tada nastaje najveći problem,

U tom slučaju kost dolazi u kontakt s drugom kosti, između nema hrskavice, pa nema ni podmazivanja.

Zbog toga se javlja bol, otežano kretanje i deformacija samog zgloba.

Kako prepoznati artrozu – simptomi?

 


S obzirom da artroza ne nastaje preko noći, nego nastaje tijekom vremena trošenjem hrskavice, niti simptomi se neće pojaviti odmah.

Simptomi koji su karakteristični za artrozu su: bolovi u zglobovima, ukočenost zglobova i mekoća oko zahvaćenog zgloba.

Ako imate neki od ovih simptoma duže vrijeme obavezno posjetite liječnika.

 

Što utječe na pojavu artroze?

 

Na pojavu artroze utječe više faktora, a to su: dob, spol, genetika, tjelesna masa i način života.

Artroza se javlja u određenoj životnoj dobi, ovisno o spolu. Češće obolijevaju osobe starije životne dobi, što je i za očekivati, s obzirom da organizam stari i troši se. Ni mlađe osobe nisu pošteđene, ako se stvore uvjeti pogodni za nastanak bolesti.

Osobe sa prekomjernom tjelesnom težinom češće obolijevaju od onih sa normalnom, kao i sportaši i oni koji rade teže fizičke poslove u odnosu na ostale.

Kod sportaša, ali i ostalih koji su imali neke teže fizičke ozljede zglobova veća je vjerojatnost da će  doći do artroze.

Naravno, u svemu tome nezaobilazna je i genetika kojom nam je svima nešto predodređeno, tako je i kod artroze. Ako je u obitelji netko bolovao od ove bolesti, veća je vjerojatnost da i sami obolimo od nje.

Na većinu ovih faktora možemo utjecati i tako spriječiti ili bar smanjiti pojavu i veličinu ove bolesti.

 

Načini liječenja artroze i prevencija

 

Konvencionalni način liječenja započinje nakon što liječnik dijagnosticira postojanje ove bolesti.

Ukoliko primijetite da vam se nešto događa sa zglobovima ili se sve teže krećete, obavezno se obratite liječniku. On će najbolje znati što poduzeti i kako i kada započeti liječenje.

 

 

Prirodni način preventive i pomoći kod liječenja bez upotrebe lijekova su:

  • fizička aktivnost – bez obzira na artrozu fizička aktivnost je preporučljiva u svakoj životnoj dobi, a dobra je i poželjna za cijeli organizam i zdravlje. Ako je već nastupila artroza, treba izabrati one aktivnosti kojima se osoba može baviti, a koje će učvrstiti mišiće i tako smanjiti pritisak na oboljeli zglob. Za učvršćivanje mišića preporuča se i fizikalna terapija kao metoda liječenja.
  • prehrana i tjelesna težina – važno je korigirati prehranu kako bi tjelesnu težinu doveli u normalu i tako smanjili pritisak na zglobove. Ova mjera je jednako važna i kao preventiva i ako je bolest već nastupila. Prehrana u kombinaciji sa fizičkom aktivnošću dugoročno donosi najbolje kako za zdravlje zglobova, tako i za zdravlje općenito.
  • uzimanje prirodnih dodataka prehrani kojima se može utjecati na popravljanje općeg stanja zglobova, koštano-mišićnog sustava i cijelog organizma. Koje prirodne dodatke prehrani uzimati pročitajte u nastavku.

 

Prirodni dodaci prehrani

 

Na tržištu postoje brojni dodaci prehrani i svaki proizvođač će preporučiti svoje. Korisnici najbolje znaju koje će preporučiti drugima na osnovu svog osobnog iskustva.

Upravo iz iskustva korisnika prema povratnim informacijama koje imam, dodaci prehrani koji su korisnicima poboljšali kvalitetu života su:

 

Forever Freedom

 

Napitak bogat stabiliziranim Aloe Vera gelom kojem su dodani Glukosamine sulfat, Chondroitin sulfat i Methyl sulfonyl methan, s okusom naranče.

S obzirom da je bogat Aloe Vera gelom, bogat je vitaminima, mineralima i aminokiselinama koje u sebi sadrži Aloe Vera gel. Samim tim ima sve benefite za organizam koje ima i Aloe Vera gel.

Aloe Vera gel zbog načina na koji je proizveden zadržao je u sebi prirodna ljekovita svojstva biljke Aloe Vere. Regulira metabolizam, djeluje protuupalno, antibakterijski, protiv gljivica, protiv virusa, stimulira regeneraciju stanica, pomlađuje i jača organizam, odstranjuje otrovne tvari, djeluje imunostimulativno, zaustavlja razrjeđivanje kostiju i sklerozu,…

Forever Freedom održava zdravlje i pokretljivost zglobova, otklanja bol i smanjuje upalu zglobova nastalu kao posljedica oboljenja, sportskih ozljeda i starenja. Djeluje na kosti i zglobove kao i na sve ostalo.

Ovaj napitak sadrži najvažnije sastojke potrebne za zdravlje zglobova:

  • Aloe Vera gel
  • Glukosamine sulfat i Chondroitin sulfat tvari koje se u prirodi nalaze u sastavu zglobova. Starenjem ih gubimo, slabi njihova funkcija i dolazi do pojave artritisa i srodnih bolesti.
  • Methyl sulfonyl methane prirodan je izvor organskog sumpora i ima protuupalno djelovanje, spriječava bolesti mišića i umanjuje pojavu nastanka grčeva, te hrani hrskavicu.
  • Chondoitin nalazi se u samoj hrskavičnoj tekućini, pospješuje podmazivanje zglobova i u njima smanjuje trenje.

 

Forever Active HA

 

Ove tablete sadrže jedinstveni oblik niskomolekularne hijaluronske (HA) kiseline, đumbir i kurkumu. Ovi sastojci zajedno vrlo djelotvorno održavaju funkciju naših zglobova.

Hijaluronska kiselina (HA) je poseban protein koji proizvodi naš organizam kako bi podmazao i ublažio zgklobove i mišiće, te omogućio pravilnu hidrataciju kože.

Sa starenjem naš organizam proizvodi sve manje i manje hijaluronske kiseline, pa tako i vezivanje tekućine u zglobovima postaje problematično.

Hijaluronska kiselina, do prije nekog vremena, ubrizgavala se samo injekcijom jer ju naš probavni sustav nije mogao apsorbirati u prirodnom obliku.

Zahvaljujući proizvodnji tableta Forever Active HA sada se može upotrijebiti i oralno.

Tako da su ove tablete savršena nadopuna Freedomu za zdravlje zglobova.

Uz Forever Freedom i Forever Active HA za pokretljivost i zdravlje zglobova preporuča se još i izvana mazati Aloe MSM gelom.

 

Aloe MSM gel (Methyl Sulfonyl Methane MSM)

 

Forever Aloe MSM gel čuva i omogućava pokretljivost zglobova.

Sadrži Aloe Ver gel, prirodni sumpor MSM, alantoin, ekstrakte medvjedke (Arctostaphylos Uva Ursi), ružmarina (Rosemarinus Officinalis), bijele vrbe ( Salix Alba), čajnog drva (Melaleuca Alternifolia), vitamine E i C.

Idealan je kod svih upalnih procesa na koži, upala koštano-mišićnog sustava i vezivnog tkiva, kod ekcema, rana, čireva, sportskih ozljeda.

Djeluje antiseptički, baktericidno i fungicidno. Potiče regeneraciju tkiva i brže zacjeljivanje rana.

Primjenjuje se kodlumbaga, reumatizma, alegijskog dermatitisa, oticanja ruku i nogu. Može pomoći kod ubrzavanja zalječenja mišića, ublažavanja boli tetiva, jačanja stjenke kapilara, olakšavanja grčeva u nogama i leđima. Može pomoći i kod upaljenih vena, kod ARTRITISA, obnavlja i omekšava kožu koja je porezana, ostrugana, opečena ili oštečena, može pomoći kod spriječavanja grčeva u nogama za vrijeme sportskih aktivnosti jer oslobađa mliječnu kiselinu.

 

Olakšajte si i naručite svoj paket za pomoć kod artroze  OVDJE

 

ili izaberite proizvod na WEBSHOP-u

Certifikati – Jamstvo kvalitete

 

Svi navedeni Foreverovi proizvodi imaju certifikate, koji potvrđuju njihovu vrhunsku kvalitetu.

 

 

Proizvodi kompanije Forever Living Products imaju potvrdu kvalitete Međunarodnog znanstvenog savjeta aloe (IASC).  Znak IASC-a nosi svaki proizvod kao jamstvo da je u njemu najkvalitetnija Aloe Vera na svijetu. On potvrđuje i da se sastav i kvaliteta svakodnevno kontroliraju.

Food and Drug Administration (FDAodobrio je korištenje proizvoda u medicini. Pri tom treba naglasiti da je američki FDA jedan od najstrožih instituta za kontrolu namirnica i lijekova na svijetu.

Proizvodi FLP-a imaju KOSHER certifikat kvalitete i ISLAM certifikat koji dozvoljava primjenu ovih proizvoda u islamskim zemljama.

Prilikom razvoja i testiranja proizvoda, ne obavljaju se pokusi na životinjama.

______________________________________________________________________________

 

Preporučene proizvode moguće je naručiti u paketu (preporučam) ili pojedinačno.

 

Preporučeni paket naručite  OVDJE , a za pojedinačne narudžbe i narudžbe POUZEĆEM kontaktirajte nas na broj 0992929752 ili putem društvenih mreža.

______________________________________________________________________________

 

Hvala što ste posjetili moju web stranicu https://zlovolic.com

 

Ako mislite da bi članak mogao biti koristan i drugima, molim da ga podijelite na društvenim mrežama. Hvala!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More