Zašto napraviti detoksikaciju

Ako ste se ikada pitali zašto napraviti detoksikaciju najprije treba definirati što je detoksikacija. Detoksikacija je proces čišćenja tijela od toksina i nepotrebnih tvari. Preporuča se najmanje dva puta godišnje napraviti čišćenje organizma.

Postoji nekoliko razloga zašto biste trebali razmotriti da li da napravite detoksikaciju.

 

Zašto napraviti detoksikaciju?

 

  1. Poboljšava zdravlje: Detoksikacija može pomoći u uklanjanju štetnih tvari iz tijela, što može dovesti do poboljšanja zdravlja. Može pomoći u smanjenju simptoma poput glavobolja, umora, probavnih poteškoća, nesanice, visokog tlaka,…
  2. Povećava energiju: Ako se osjećate umorno ili bez energije, detoksikacija može pomoći u povećanju razine energije. To se događa zbog čišćenja tijela od toksina i nepotrebnih tvari koje mogu ometati normalno funkcioniranje organizma. Konzumiranjem hrane i pića, lijekova ili drugih tvari u probavnom traktu, naročito u crijevima i na crijevnim resicama nakuplja se plak. Taj nakupljeni plak onemogućava pravilnu apsorpciju hranjivih tvari u organizam. Na taj način naš organizam ne dobiva sve što mu je potrebno na dnevnoj bazi da bi pravilno funkcionirao. Kao posljedica toga je nedostatak energije i to osjetimo kao umor, tromost, sve nam je teško, ništa nam se ne da, nezadovoljni smo. Kad očistimo toksine i taj nakupljeni plak osjetimo nalet energije i odmah se osjećamo bolje.
  3. Pomlađuje kožu: Detoksikacija može pomoći u očuvanju mladolikosti kože, jer pomaže u uklanjanju toksina koji mogu uzrokovati starenje i pojavu bora. Poslije detoksikacije koža prodiše jer su pore otvorenije i koža je spremna primiti hranjive tvari iz sredstava za njegu. Isto tako je važno i hranjenje kože iznutra. Upravo to se događa kad se očiste toksini i nakupljeni plak i organizam može bez zapreke apsorbirati hranjive tvari.
  4. Poboljšava probavu: Detoksikacija može pomoći u poboljšanju probave i smanjenju probavnih poteškoća. Svima nam je poznat neugodan osjećaj kad probava ne radi kako bi trebala. Pogotovo ako je još i jetra masna. Znamo da kroz jetru prolazi sve i u njoj se odvijaju brojni procesi važni za zdravlje. Zato je važno da ona bude čista da može pravilno funkcionirati.
  5. Smanjuje stres: Detoksikacija može pomoći u smanjenju stresa jer pomaže u poboljšanju zdravlja i dobrobiti u cjelini. To može dovesti do boljeg raspoloženja, manjeg osjećaja napetosti i  boljeg sna. San nam je isto tako jako važan za dobro zdravlje i pravilno funkcioniranje organizma. Ako ništa drugo onda je ovo sasvim dovoljan razlog zašto napraviti detoksikaciju.
  6. Mršavljenje: kao nuspojava detoksikacije dolazi do mršavljenja.

Ukratko, detoksikacija može pomoći u poboljšanju zdravlja, povećanju energije, očuvanju mladolikosti kože, poboljšanju probave, mršavljenju i smanjenju stresa.

Kako napraviti detoksikaciju?

 

Ako se odlučite za detoksikaciju i imate dijagnoze važno je da se posavjetujete s liječnikom ili nutricionistom i da se pridržavate sigurnih i zdravih načina detoksikacije.

Ukoliko ste zdravi napravite čišćenje organizma prema preporukama bar dva puta godišnje. Pritom je najbolje izabrati prirodan i siguran način koji je već netko isprobao i provjereno funkcionira.

Ono što sa sigurnošću mogu preporučiti su programi Clean 9 (C9) i Dx4.

Ovo su dva programa koji su potpuno različiti, a daju odlične rezultate, sigurni su, potpuno prirodni i provjereni.

Na tisuće ljudi širom svijeta je isprobalo ove programe i svaki put ponovo im se vraćaju.

Zašto? Pa, vrlo vjerojatno jer su zadovoljni učinkom, jednostavnošću upotrebe i dobivenim rezultatima.

Kao posljedica detoksikacije javlja se gubitak viška kilograma i smanjenje obujma što je mnogima dodatna motivacija zašto napraviti detoksikaciju.

Iz osobnog iskustva mogu reći da sam svaki put bila jako zadovoljna nakon prevedene detoksikacije i sa C9 i sa Dx4. Ono što me posebno oduševilo je količina energije, ali i izgubljeni kilogrami, kompletan izgled i onaj dobar osjećaj koji imate poslije.

Osobno preferiram Dx4 jer traje samo četiri dana, dok C9 traje devet dana. Međutim, ove programe stručnjaci su osmislili da se mogu nadopunjavati na način da se krene sa Dx4, a onda nastavi sa C9.

Nakon trinaest dana rezultati su nevjerojatni. Energija, balans uma i tijela, izgled… sve je odlično prema iskustvu onih koji su odradili detoksikaciju ukupno trinaest dana.

Više o  Dx4 možete pročitati OVDJE.

Posjetite naslovnicu i otkrijte još korisnog sadržaja!

 

Hvala što pratite moje objave!

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More