Detoksikacija – zašto je važna i poželjna?

Stil života, vječita jurnjava za nečim, nepravilna ishrana, sve to dovodi do manjka energije, umorni smo, stalno nam se spava, često nas boli glava, nakupili su nam se i kilogrami kojih se nikako riješiti… Sve to mogu biti pokazatelji da su se u tijelu nakupili toksini (otrovi) i da je potrebno očistiti organizam. Naravno, ako nema nekih drugih simptoma koji upućuju na prisustvo bolesti. U ovom članku dijelim svoje iskustvo zašto mi je važna detoksikacija.

 

Zašto je važna detoksikacija?

 

Detoksikacija je čišćenje organizma od nakupljenih toksina koji spriječavaju organizam da normalno  funkcionira. Upravo tu je ključ, zašto je važna detoksikacija.

Vjerojatno bi liječnici stručno opisali što se događa u našem organizmu prije i poslije programa detoksikacije. S obzirom da ja nisam liječnik, dijelim svoje iskustvo kako se osjećam prije i poslije.

Kad je pravo vrijeme za započeti detoksikaciju? Danas! Donesite odluku i započnite danas.

 

Ja prakticiram napraviti detoksikaciju najmanje dva puta godišnje, a po potrebi i još koji put. Naročito mi je to važno poslije blagdana ili nekakvih privatnih proslava kad konzumiram više kolača i drugih slastica nego obično.

Kao što sam već na početku napisala, prilikom konzumiranja veće količine onih finih, a nezdravih stvari, događa mi se da sam pretjerano umorna, bezvoljna, nedostaje mi energije, loše spavam,…

S obzirom da sam zdrava osoba, ovi znakovi su meni alarm da trebam očistiti organizam od svega lošeg što se nakupilo u proteklom razdoblju. Jednostavno, to moram napraviti.

Naravno, da nije lako donijeti odluku i krenuti. Ali kad se sjetim što dobivam s tim, nema tu puno filozofije. Samo odredim dan kad krećem i to je to.

Moram priznati da prije dolaska u Forever nisam tome puno pridavala pažnje. Nekako, nije me to opterećivalo. Sve što mi se događalo, uzimala sam zdravo za gotovo.

Proučavajući sve te proizvode koje imamo u Foreveru, a i sam program detoksikacije, sama sam sebi osvjestila, koliko je detoksikacija važna za zdravlje.

Znam da među vama koji ovo čitate ima onih koji će se složiti sa mnom, ali isto tako i onih koji neće.

Kako god bilo, ja znam da svaki put kad sam na programu detoksikacije imam isti osjećaj. A na kraju imam i očekivane rezultate. Rezultati ovise o tome koliko slijedim upute, ali osjećaj je isti.

Tijekom samog programa najgore je dok se naviknem da ne jedem slatko. Kad to posložim u glavi, nema više nikakvih problema.

Već nakon trećeg dana osjećam promjenu, imam više energije, ali i manje na vagi.

Nakon devetog dana osjećaj je fenomenalan.

 

Kako napraviti detoksikaciju?

 

Detoksikaciju ili čišćenje organizma moguće je napraviti na različite načine i sa različitim programima. Važno je da su programi učinkoviti i da u predviđenom vremenu trajanja zaista očiste organizam od nakupljenih toksina koji imaju negativan učinak na organizam.

Prije samog početka detoksikacije, iz iskustva znam, da je dobro maknuti od sebe one fine namirnice koje inače konzumiramo i koje nas i dovode do stanja zbog kojeg nam je potrebna detoksikacija.

Kad krenete sa detoksom važno je pridržavati se priloženih uputa da bi konačni rezultat bio zadovoljavajući.

Ja sam već nekoliko puta bila na detoks programu C9 s kojim sam izuzetno zadovoljna. Traje devet dana i na kraju daje očekivani rezultat.

Da bi bili zdravi i otporni na bolesti važna je detoksikacija jer nije svejedno koliko je toksina uskladišteno u našim organima. Zato je važno koji ćete program odabrati.

Vi birajte što mislite da je najbolje, a ja biram i preporučam C9 jer sam se uvjerila u njegovu učinkovitost i odlične rezultate. Devet dana brzo prođe, a rezultati su fantastični. Energije k’o u priči, ravniji trbuh, ali najviše veseli pogled na vagu.

 

Ako do sada niste prakticirali detoks, pravo je vrijeme da to učinite. Bilo bi zanimljivo čuti vaše iskustvo.

 

Ako mislite da je članak koristan podijelite ga na društvenim mrežama, a ako imate pitanja ili trebate savjet slobodno se javite.

 

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

Call Now ButtonKontaktirajte nas!