Kako smršaviti bez jojo efekta?

Nakupili ste višak kilograma i sad razmišljate kako smršaviti bez jojo efekta što prije, a da bude dugoročno. Vjerojatno mislite da to nije moguće.

Naravno da je moguće samo se trebate držati određenih pravila jer nije cilj samo smršaviti.

Cilj bi trebao biti i čišćenje organizma od nakupljenih toksina, topljenje celulita, kako bi izgledali i osjećali se bolje.

Ali kako krenuti, koju dijetu izabrati i kako smršaviti bez jojo efekta?

Za početak morate imati čvrstu volju i odluku da ćete ustrajati u svojoj namjeri. Ako to nemate najbolje da niti ne krećete jer nećete ostvariti ništa, svi će vam biti krivi i niti jedna dijeta neće biti dovoljno dobra.

Savjeti kako smršaviti bez jojo efekta

 

Evo nekoliko savjeta koji provjereno donose rezultate.

  • Izaberite dijetu uz koju se nećete izgladnjivati, koja ća vam osigurati sve potrebne vitamine, minerale, proteine, vlakna i sve druge nutrijente.U suprotnom dogodit će se da brzo izgubite kilograme, ali da izgubite i mišićnu masu, a to je ono što se nikako ne smije dogoditi. Upravo mišići su ti koji oblikuju tijelo i drže skelet. Zamislite samo kako bi izgledali da pretjerano izgubite mišićnu masu.
  • Pijte dovoljno vode ili nezaslađenog čaja (možete ga zasladiti s medom ako ne možete piti nezaslađeni) kako bi se organizam čistio i izbacio toksine i štetne tvari.
  • Uvrstite u prehranu sirovo voće i povrće
  • Pokrenite se, počnite vježbati ili hodajte. Znam, za neke je ovo onaj teži dio jer najčešće nemate vremena ili vam jednostavno nije do nikakve dodatne aktivnosti nakon napornog dana. Nije lako, ali nije nitko ni rekao da je lako. Za rezultat koji želimo vrijedi se potruditi. Ako niste skloni vježbanju, hodajte. Za početak neka to budu kraće šetnje, a onda ih povećajte na minimalno 30 minuta dnevno (i više) brzog hoda. Vidjet ćete kako ćete se dobro osjećati kad vam se pokrene cijeli organizam. Još ako idete uzbrdo, ujedno odrađujete i kardio trening, što je super. Kretanje se preporuča općenito za bolje zdravlje kardiovaskularnog sustava i cijelog organizma.
  • Prvo mjerenje (vaganje, mjerenje obujma) obavite prvi dan, a slijedeće nakon 5-6 dana. Izmjereni rezultati biti će vam vjetar u leđa da ustrajete. Ako se mjerite svaki dan neće vam to biti neka motivacija jer rezultati idu gore-dolje i mogli bi vas demotivirati.

Koju dijetu izabrati?

 

Internet je pun različitih dijeta i možete izabrati ono što mislite da je za vas najbolje.

Možete potražiti i stručnu pomoć nekog nutricioniste ili osobnog trenera koji će vam složiti plan prehrane baš za vas.

Ono što vam ja mogu preporučiti iz svog osobnog iskustva je C9 paket – program za detoksikaciju i mršavljenje. Ovaj paket je meni odličan jer sadrži sve što je potrebno za kvalitetnu i učinkovitu  detoksikaciju organizma, sve potrebne vitamine, minerale, proteine, vlakna…

Ono što je meni osobno jako važno je da se cijeli program temelji na Aloe vera gelu koji ima brojne blagotvorne učinke na organizam. Traje devet dana što je sasvim dovoljno da počnemo mijenjati loše navike i ostvarimo dobre rezultate, 3-5 kilograma manje, nekoliko centimetara manje obujma.

Ovaj manjak kilograma je odličan poticaj da nastavimo dalje sa novim navikama koje će dugoročno donijeti još bolje rezultate.

I ono što je najbolje, osjećamo se bolje i izgledamo bolje sa manje kilograma, manje celulita, očišćenog organizma, više energije i poletnosti.

Osim toga, u paketu se dobiju točne upute što, kad i kako konzumirati. Čak se dobiju i prijedlozi recepata za ukusan niskokalorični obrok.

Više o paketu C9 pročitajte OVDJE.

Ako imate pitanja, trebate još informacija slobodno nam se obratite, rado ćemo odgovoriti i pomoći.

Stavite sebe na prvo mjesto, mislite na svoje zdravlje na vrijeme jer zdrav čovjek ima tisuću želja, a bolestan samo jednu. Želim vam da još dugo, dugo imate tisuću želja!

 

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

Call Now ButtonKontaktirajte nas!