Aloe first - prva pomoć u svakoj kući - Aloe Vera International

Aloe first – prva pomoć u svakoj kući

Aloe first – prva pomoć

Aloe first – prva pomoć na bazi čudesne Aloe vere koja bi trebala biti u svakoj kući za različite situacije u kojima se svakodnevno može naći bilo tko od nas ili naših ukućana.

 

Suhi kašalj i Aloe first

 

Zima je vrijeme gripe i prehlade kada nas često muči suhi kašalj. Može biti uzrokovan i alergijama, dimom cigarete, suhim zrakom ili nekim drugim uzročnicima.

Ako traje duže jako je neugodan i svakako treba posjetiti liječnika.

Osim što je neugodan, umara nas i zato čim se pojavi treba ga liječiti.

Postoje razni načini liječenja suhog kašlja, tako da svatko ima mogućnost izabrati na koji način će si pomoći.

Za one koji su skloniji prirodnoj medicini, postoje brojni prirodni lijekovi koji vrlo uspješno liječe suhi kašalj. Najčešće korišten i vrlo učinkovit, zasigurno, je med, ali treba biti oprezan kod djece mlađe od dvije godine. Zatim, tu je đumbir, crni papar, slana voda itd.

I sama koristim med tijekom cijele godine, a naročito kad imam situaciju sa kašljem. Uz med obavezno koristim i Aloe first koji mi pomaže da nemam iritirajući nadražaj u grlu koji izaziva suhi kašalj.

Međutim, da ne bi imali ovakvih problema sa gripom, prehladom i kašljem trebali bi voditi računa o svom zdravlju i svom imunitetu. Naravno, da na to utječe i način života i količina stresa kojoj smo svakodnevno izloženi, ali i niz drugih faktora. Da bi podigli imunitet trebali bi konzumirati puno voća i povrća, a možemo si pomoći i dodacima prehrani.

Nakon što sam se uključila u Forever za mene nezaobilazni je Forever Aloe vera gel, potpuno prirodni sok iz listova ove čudesne biljke. Svaki moj dan započinje sa dnevnom dozom prirodnih sastojaka iz Aloe vere. Na taj način osjetno sam podigla imunitet i poboljšala svoje zdravlje.

 

Gljivice na noktima i Aloe first

Gljivice na noktima, kad se pojave, znaju biti jako nezgodne jer su estetski neugledne i zahtjevaju dugotrajno liječenje. Počinju kao bijela točkica ili žuta mrlja koja, ako se ne liječi, sve više se širi, nokat postaje zadebljao i mijenja boju, a može dovesti i do pucanja ili listanja nokta.

I sama sam imala takav problem koji sam dugo pokušavala riješiti na razne načine. Što god sam pokušavala nije davalo rezultate sve dok nisam naišla na proizvod za koji su mi svi govorili da će mi pomoći – Aloe first.

 

Uz Aloe vera gel koji trošim svakodnevno, za nokat sam više od dva mjeseca koristila Aloe first. Nekoliko puta dnevno špricala sam Aloe first po noktu. Nakon nešto više od dva mjeseca diskoloracija nokta je počela nestajati i kako je nokat rastao, tako je potpuno nestalo i diskoloracije i zadebljanja.

Zahvaljujući Aloe firstu ponovo imam zdrav nokat.

 

O Aloe firstu

 

Aloe first je tekuća emulzija koja sadrži 78% Aloe vere, ekstrakt 11 ljekovitih biljaka, propolis i alantoin.

Zbog svog sastava Aloe first se koristi kao prva pomoć kod opeklina, opeklina od sunca i zračenja, upale uha i grla, išćašenja i uganuća, bolova i grčeva u mišićima, kožnih bolesti, paradentoze, upale usne šupljine, krvarenje iz desni, prhuti, zaustavljanja krvarenje,…

Primjenjuje se tako da se našpricaju bolna ili oštećena mjesta, a kod upale sinusa ušprica se u nos, kod upale grla u usta, a kod upale uha nakapa se u uho,…

Osobe koje su alergične na propolis najprije trebaju isprobati Aloe first na zapešću i grudima, pa ako se ne pojavi alergijska reakcija mogu ga upotrebljavati.

Ne smije se špricati u oči!

 

Zbog svega navedenog preporučuje se kao prva pomoć u svakoj kući!

 

 

Registrirani kupci imaju popust 15% !

 

Najbolji rezultati postižu se u kombinacija sa Forever Aloe vera gelom.

 

Napomena: Aloe first nije lijek!

 

Zahvaljujem što ste posjetili moju web stranicu https://zlovolic.com/

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

1 Komentar
  1. Mirjana says

    Svidaju mi se proizvodi od aloe

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

Kontaktirajte nas!