Aloe first sprej – prva pomoć u svakoj kući

Aloe first sprej – prva pomoć

Aloe first sprej – prva pomoć na bazi čudesne Aloe vere koja bi trebala biti u svakoj kući za različite situacije u kojima se svakodnevno može naći bilo tko od nas ili naših ukućana.

TOP PROIZVOD Forevera koji ima široki spektar djelovanja, od oštećenja i upala na koži do kašlja, uganuća, bolnih mišića i niz drugih situacija.

Zbog svog sastava vrlo brzo se vide pozitivni rezultati djelovanja ovog proizvoda. Naročito, kod upala na koži, poput bubuljica ili herpesa, kao i kod ogrebotina i porezotina.

Vrlo je učinkovit kod uboda komaraca i drugih insekata što je posebno dobro kod djece.

Prema mojem iskustvu ubrzava zacjeljivanje rana i smiruje upalne procese na koži.

Jako nam se dobar pokazao i kod grlobolje, suhog kašlja i kod rješavanja problema sa gljivicama na noktima.

Možda će se činiti nevjerojatnim da jedan proizvod može rješavati tako puno problema, ali ovaj članak je napisan na osnovu osobnog iskustva.

 

Suhi kašalj i Aloe first sprej

 

Zima je vrijeme gripe i prehlade kada nas često muči suhi kašalj. Može biti uzrokovan i alergijama, dimom cigarete, suhim zrakom ili nekim drugim uzročnicima.

Ako traje duže jako je neugodan i svakako treba posjetiti liječnika.

Osim što je neugodan, umara nas i zato čim se pojavi treba ga liječiti.

Postoje razni načini liječenja suhog kašlja, tako da svatko ima mogućnost izabrati na koji način će si pomoći.

Za one koji su skloniji prirodnim preparatima, postoje brojni prirodni preparati koji vrlo uspješno pomažu kod suhog kašlja. Najčešće korišten i vrlo učinkovit, zasigurno, je med, ali treba biti oprezan kod djece mlađe od dvije godine. Zatim, tu je đumbir, crni papar, slana voda itd.

I sama koristim med tijekom cijele godine, a naročito kad imam situaciju sa kašljem. Uz med obavezno koristim i Aloe first sprej koji mi pomaže da nemam iritirajući nadražaj u grlu koji izaziva suhi kašalj.

Međutim, da ne bi imali ovakvih problema sa gripom, prehladom i kašljem trebali bi voditi računa o svom zdravlju i svom imunitetu. Naravno, da na to utječe i način života i količina stresa kojoj smo svakodnevno izloženi, ali i niz drugih faktora. Da bi podigli imunitet trebali bi konzumirati puno voća i povrća, a možemo si pomoći i dodacima prehrani.

Za podizanje imuniteta zasigurno najbolji je Forever Aloe vera gel, potpuno prirodni sok iz listova ove čudesne biljke. Svaki moj dan započinje sa dnevnom dozom prirodnih sastojaka iz Aloe vere. Na taj način osjetno sam podigla imunitet i poboljšala svoje zdravlje.

 

Grlobolja i Aloe First

 

Kad osjetite peckanje, stezanje ili bol u grlu potrebno je našpricati sprej u grlo, progrgljati i ispljunuti. Postupak treba ponoviti više puta dnevno, a najvažnije je to učiniti prije spavanja. I ono što je još važno, ne treba piti vodu poslije grgljanja kako bi učinkovitost spreja bila što bolja.

Tijekom noći dok spavamo i dok je tijelo opušteno, aloe vera, proplis i ljekovite biljke djeluju.

Ovo je izuzetno korisno u vrijeme kad vladaju viroze i kad želimo koristiti nešto prirodno, a učinkovito.

 

Gljivice na noktima i Aloe first

Gljivice na noktima, kad se pojave, znaju biti jako nezgodne jer su estetski neugledne i zahtjevaju dugotrajno liječenje. Počinju kao bijela točkica ili žuta mrlja koja, ako se ne liječi, sve više se širi, nokat postaje zadebljao i mijenja boju, a može dovesti i do pucanja ili listanja nokta.

I sama sam imala takav problem koji sam dugo pokušavala riješiti na razne načine. Što god sam pokušavala nije davalo rezultate sve dok nisam naišla na proizvod za koji su mi svi govorili da će mi pomoći – Aloe first sprej.

Uz Aloe vera gel koji trošim svakodnevno, za nokat sam više od dva mjeseca koristila Aloe first. Nekoliko puta dnevno špricala sam Aloe first sprej po noktu. Nakon nešto više od dva mjeseca diskoloracija nokta je počela nestajati i kako je nokat rastao, tako je potpuno nestalo i diskoloracije i zadebljanja.

Zahvaljujući Aloe first spreju ponovo imam zdrav nokat.

 

O Aloe first spreju

 

Aloe first sprej je tekuća emulzija koja sadrži 78% Aloe vere, ekstrakt 11 ljekovitih biljaka, propolis i alantoin.

Zbog svog sastava Aloe first sprej se koristi kao prva pomoć kod opeklina, opeklina od sunca i zračenja, upale uha i grla, išćašenja i uganuća, bolova i grčeva u mišićima, kožnih bolesti, paradentoze, upale usne šupljine, krvarenje iz desni, prhuti, zaustavljanja krvarenje,…

Primjenjuje se tako da se našpricaju bolna ili oštećena mjesta, a kod upale sinusa ušprica se u nos, kod upale grla u usta, a kod upale uha nakapa se u uho,…

Osobe koje su alergične na propolis najprije trebaju isprobati Aloe first sprej na zapešću i grudima, pa ako se ne pojavi alergijska reakcija mogu ga upotrebljavati.

Ne smije se špricati u oči!

O ovom proizvodu mogla bih pisati još jako puno jer me toliko oduševljava i ima vrlo široku primjenu.

Ovo je zasigurno  TOP PROIZVOD Forevera jer ne samo da ima široku primjenu kod ljudi, nego se koristi i za životinje. I to smo isprobali kod psa kad je imao problem sa mjestimičnim otpadanjem dlake. Nakon otprilike mjesec dana korištenja ovog spreja situacija sa dlakom na ogoljelim mjestima se počela popravljati.

Zbog svega navedenog preporučuje se kao prva pomoć u svakoj kući!

Jedna boca sadrži 473 ml ovog čudesnog spreja.

 

Zato PREPORUČAM nabavite si Aloe First sprej, ne možete ni zamisliti koliko će Vam biti koristan.

 

Ako želite naručiti Aloe First ili imate pitanja, kontaktirajte nas ili narućite putem WEBSHOP-a!  

 

NARUČITE ALOE FIRST U SVOJOJ DRŽAVI  OVDJE  NA  WEBSHOPU – NJEGA KOŽE

 

Najbolji rezultati postižu se u kombinacija sa Forever Aloe vera gelom.

 

Napomena: Aloe first nije lijek!

 

Ako mislite da je članak koristan, molim podijelite ga na društvenim mrežama. Hvala!

Zahvaljujem što ste posjetili moju web stranicu https://zlovolic.com/

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

2 Komentara
  1. Mirjana says

    Svidaju mi se proizvodi od aloe

  2. Suzana Cavic says

    Niste spomenuli koliko dodje aloa-sprej od475ml?

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

Call Now ButtonKontaktirajte nas!