Kako sačuvati zdravlje probavnog sustava?

Zdravlje probavnog sustava trebalo bi nam biti itekako važno jer je zdrav probavni sustav temelj dobrog zdravlja.

Najčešće ne vodimo dovoljno brigu o zdravlju probavnog sustava. Tek kad se pojave određene tegobe onda počinje ozbiljnija briga i interes.

Savjeti i preporuke za zdravlje probavnog sustava

 

S ovim savjetima vjerojatno nećemo otkriti ništa novo, ali dobro se podsjetiti da ni zdravlje nije nešto što se događa slučajno.

Da bi sačuvali zdravlje probavnog sustava prije svega treba voditi računa o životnim navikama i hrani koju konzumiramo. Danas, u ovom svijetu globalizacije kad je svijet postao veliko selo, hrana dolazi iz raznih krajeva svijeta. Prijeđe na tisuće kilometara dok dođe do nas. Da bi izdržala sav taj put, tretirana je raznim preparatima kako bi ostala svježa i primamljivog izgleda za kupca.

Zato bi bilo idealno kad bi mogli konzumirati domaće, netretirano voće i povrće u kojem su sačuvani svi vitamini i minerali. U suprotnom potrebni su dodaci prehrani koji nadomjeste i korigiraju sve te nedostatke.

 

Osim toga, trebalo bi se i više kretati, baviti se fizičkim aktivnostima, sportom ili rekreacijom. Već i sama šetnja svakog dana bar pola sata, bila bi vrlo poželjna, nakon cijelog dana provedenog u uredu.

Ponekad nam se neda izaći u šetnju, neda nam se izaći iz kuće, naročito ako je još i loše vrijeme. Ako spadate u tu kategoriju, nabavite si psa, s njim ćete morati izaći bez obzira na vremenske uvjete i da li vam se ide ili ne ide. To znam iz iskustva, kad je vrijeme za šetnju, nema izgovora, van se ide.

Ali to je zdravo jer kretanjem utječemo na aktivnost cijelog organizma, pa tako i probavnog sustava. Važno je održavati pokretljivost crijeva i redovito pražnjenje kako se ne bi zadržavali toksini.

Ukoliko dođe do zatvora ili zadržavanja toksina, važno je očistiti crijeva ili čak napraviti detoksikaciju.

Preporuča se povremeno očistiti crijeva i naslage sa crijevnih resica kako bi pravilno funkcionirali i obavljali svoju funkciju.

Jako dobra iskustva imamo s Forever Aloe Vera gelom i Programom C9.

 

Aloe Vera gel za zdravlje probavnog sustava

 

Aloe Vera gelAloe Vera gel ima višestruki blagotvorni učinak na organizam.

Jedna od funkcija, koja nam je jako bitna, je da čisti crijeva, ispire ih i zato je važno piti vodu nakon konzumacije gela. Prvo uzimanje gela trebalo bi biti u jutro na prazan želudac kako bi on imao bolji učinak.

Osim toga, Aloe Vera gel će nahraniti organizam, ojačati će imunitet i organizam opskrbiti sa svim bioaktivnim sastojcima koje sadrži biljka Aloe Vera. Ne treba posebno napominjati da je Aloe Vera kraljica ljekovitog bilja bogata vitaminima, mineralima i aminokiselinama.

Crijevnu floru oštećuju nezdrava hrana, neredovita prehrana i stres pa je za održavanje i regeneraciju crijevne flore uz Aloe Vera gel dobro uzimati prirodni probiotik pod nazivom Forever Active Pro-B.

 

Što je Forever Active Pro-B i čemu služi?

 

Forever Active Pro-B je proizvod u obliku kapsula koje sadrže čak šest vrsta korisnih bakterija:

zdravlje probavnog sustavaBifidobacterium lactis (5,2 milijardi) 30 mg

Lactobacillus rhamnosus (1,15 milijardi) 20 mg
Lactobacillus reuteri (580 milijuna) 10 mg
Lactobacillus acidophilus (580 milijuna) 8 mg
Bifidobacterium longum (200 milijuna) 5 mg
Bifidobacteriumbifidum (290 milijuna) 5 mg

Proizvod je predviđen za poboljšanje zdravlja probavnog sustava. Najbolji učinak na zdravlje probavnog sustava ima u kombinaciji s Aloe Vera gelom, ali se može koristiti i samostalno.

Kombinacija s Aloe Vera gelom doprinosi održavanju zdravlja probavnog sustava, povećavaju imunološku funkciju, te poboljšavaju apsorpciju hranjivih tvari.

Kapsule su izrađene posebnom tehnologijom koja omogućuje aktivaciju bakterija tek kad dođu u tanko i debelo crijevo.

To je jedini proizvod na svjetskom tržištu koji sadrži šest vrsta probavnih bakterija, a da se ne mora čuvati u hladnjaku.

Upotrebljavaju se kod svih poremećaja crijevne flore, te za regeneraciju i jačanje probavnog trakta.

Uzima se jedna kapsula dnevno pola sata prije glavnog jela.

Primjenjuje se kod loše probave, alergija, infektivne crijevne upale, lošeg imuniteta, proljeva, kod terapije antibioticima, kod kemoterapije,…

Kombinacija ovih proizvoda pokazala nam se jako dobra kod navedenih tegoba, ali ne zaboravimo da su ovo dodaci prehrani.

 

Ako imate pitanja ili želite naručiti preporučene proizvode, kontaktirajte nas!

Podijelite članak na društvenim mrežama ako mislite da će koristiti i drugima.

 

Posjetite naslovnicu https://zlovolic.com i otkrijte još zanimljivih tema za poboljšanje zdravlja na prirodan način.

 

 

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

Call Now ButtonKontaktirajte nas!